La Jungla
Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Susanna Griso, de flamenca: la imatge més comentada de la presentadora catalana al Rocío

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Susanna Griso ha passat un cap de setmana de romeria al Rocío, per desconnectar de la setmana treballant a Espejo público a Antena 3. La presentadora catalana s'ha deixat veure aquests dies per Huelva, i ha triat dos vestits de flamenca per a l'ocasió.

Què en sabem? Durant tot el cap de setmana, Susanna Griso ha compartit les imatges de la romeria i les ofrenes a la Verge del Rocío. Vestits de lluentons, xal i un clavell al cap que han generat centenars de comentaris a les xarxes socials. Aquestes són les imatges de la presentadora a Andalusia:

En detall: Els vestits de Griso al Rocío són de la firma d'alta costura Fabiola 1987, especialitzada en peces de moda flamenca i amb una coneguda botiga ubicada al centre de Sevilla.

A més, Griso ha estat aquests dies al Rocío coincidint amb la polèmica per les seves paraules sobre Enrique Ponce i Ana Soria. Amiga íntima de Paloma Cuevas, ex del torero, la presentadora carregava la setmana passada contra la parella i deia que ella voldria ser influencer perquè difícilment podria ser advocada quan "porta onze anys intentant treure's el títol".

Sobre això, Griso ha aclarit aquest dilluns, a la tornada de la seva escapada del cap de setmana, que no parlava seriosament quan es va referir a Ana Soria. "No puc dir res perquè això de l'altre dia ha omplert titulars. Quan vaig dir que ha trigat onze anys en treure's el títol era amb ironia, perquè hauria hagut de començar quan en tenia 13", ha matisat.