La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Clara Chía ja és una estrella: li demanen una foto i aquesta és la seva reacció

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La parella de Gerard Piqué, amb el pas dels mesos, s'ha anat convertint en un personatge més de la premsa del cor arran de la seva relació amb el que va ser jugador del Barça.

Què sabem? La relació entre Piqué i Chía va començar a esquenes de Shakira, quan Piqué encara estava sortint amb la Colombiana, tot i que ja estaven travessant una forta crisi. Va ser poc després de fer-se oficial la separació de Piqué i Shakira quan es van publicar les primeres imatges de Gerard amb la seva nova parella, Clara Chía, que ara treballa a l'empresa de Piqué i abans treballava en un bar de copes de la zona alta de Barcelona.

Què ha passat? Com molts altres famosos, Gerard Piqué i Clara Chía no s'han volgut perdre l'últim concert de Coldplay a la capital catalana. Un concert celebrat durant la nit del diumenge 28 de maig, on el grup de música britànic va tornar a omplir l'Estadi Lluís Companys. Piqué i Chía van arribar al concert lluint roba còmode i intentant passar desapercebuts, tot i que no ho van aconseguir. Ell lluïa roba ample i una gorra negra al cap i ella portava unes grans ulleres de sol negres, tot i que feia núvol, i uns texans molt amples. La foto de com anaven vestits és aquesta:

En profunditat: Gerard Piqué i Clara Chía van gaudir del concert de la banda de Chris Martin com uns aficionats més. Ho van fer des d'una situació privilegiada, des de la llotja de l'estadi. Va ser al final de l'espectacle quan una persona que també estava veient el concert va veure a Clara Chía i no va dubtar a demanar-li una foto. I és que la jove s'ha convertit en tota una estrella des que és nòvia de Piqué. Clara Chía no para d'ocupar titulars i hores de televisió amb notícies relacionades amb la seva vida privada. L'última és que podria casar-se amb Piqué de manera imminent. La reacció de Clara Chía, quan li van demanar una foto en el concert de Coldplay, va ser aquesta:

Per acabar: Com es pot veure en el vídeo, la jove de Barcelona va mostrar-se natural i propera. Una actitud que no té res a veure amb totes aquelles informacions que es publiquen d'ella, on s'assegura que la jove és més aviat prepotent i s'ho té tot molt cregut. Clara Chía va accedir sense problemes a fer-se una foto i després es va acomiadar, amablement, de la dona que la va reconèixer i li va demanar immortalitzar el moment.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Clara Chía