La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El desconegut passat de Gemma Pinto, la nova nòvia de Marc Márquez, que prefereix oblidar

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Marc Márquez està feliç i enamorat de la seva nova parella, a qui va presentar de manera pública fa uns dies a través de les xarxes socials, del seu compte d'Instagram.

Què sabem? Després de la seva última parella formal, Lucía Rivera, el pilot de motos Marc Márquez ha refet la seva vida i està enamorat de nou. L'afortunada és Gemma Pinto, catalana, amiga de Laura Escanes, i que treballa com a model i és graduada en Publicitat a la Universitat Ramón Llull.

Què ha passat? Abans de conèixer a Marc Márquez, i començar una relació amb ell, Gemma Pinto tenia parella. Un passat que la model i influencer segurament no vol recordar. Pinto era parella d'Àlex Teixidor, que és conegut per un fet que va tenir lloc l'any 2019, durant el mes d'agost, en un restaurant de la Costa Brava, del municipi de Llafranc​​.

En profunditat: El que va ser parella de Gemma Pinto va ser notícia per la seva violència i males maneres. Un fet que va tenir lloc a finals d'agost a la platja de Llafranc, on la família de Teixidor té un restaurant que es diu La Llagosta. El cas és que la terrassa del restaurant estava plena de gent dinant i una pilota, d'uns nois que estaven jugant a vòlei a la platja, va anar a petar a la terrassa. La mare de l'Àlex va sortir molt empipada del restaurant perquè s'estava molestant als seus clients. De fet, la dona va començar una discussió amb els nois que estaven jugant a vòlei. Una discussió que va acabar amb un final fatal, quan Àlex Teixidor va entrar en escena per donar un fortíssim cop de casc en un dels nois que estava dient coses a la seva mare. El jove agredit va acabar estès a terra, molt delicat. Álex Teixidor, al cap d'uns dies, va dir, a través d'un àudio de Whatsapp que es va fer viral, que no tenia por de res del que havia fet, que se sentia molt orgullós de tot plegat i que els diners en aquesta vida ho arreglen tot. Adjuntem el vídeo del moment de l'agressió d'Àlex i també una foto de quan sortia amb Gemma Pinto.

Per acabar: La fotografia que adjuntem és de l'any 2020, un any després que passessin els fets a la platja de Llafranc. Una foto que demostra que quan va passar tot el que va passar Pinto i Teixidor, que també ha refet la seva vida, eren parella. Portarà Gemma Pinto a Marc Márquez a menjar un arròs en el restaurant de la família del seu ex?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram