La Jungla
Marc Márquez i Gemma Pinto, nova parella
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, nova parella | Instagram
Famosos

Les fotos de Marc Márquez i Gemma Pinto que confirmen la seva relació (petó inclòs)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Márquez i Gemma Pinto, nova parella
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, nova parella | Instagram

Marc Márquez i Gemma Pinto són parella. Així ho han revelat ells mateixos, aquest cap de setmana, amb una foto de les seves mans entrellaçades que han causat furor a les xarxes socials. Hores més tard, el pilot de Cervera ha mostrat noves imatges amb la seva nòvia nova i d'escapada romàntica a Marràqueix.

Què en sabem? A través d'una publicació a Instagram, Márquez ha mostrat per primera vegada el rostre de la seva nova parella. En una de les imatges apareix amb Gemma Pinto, en actitud molt afectuosa, fent-se un selfie en uns jardins de la ciutat marroquina. N'hi ha més. En una altra de les fotos es deixen veure a l'interior d'una botiga. Ella li fa un petó a la galta.

A més, Pinto ha compartit a les seves històries una altra fotografia, en aquest cas de l'últim sopar romàntic amb el motociclista, aquest diumenge a la nit. Plats típics de la gastronomia marroquina, com un hummus, sota la llum d'una espelma i acompanyats d'una copa de vi.

Qui és Gemma Pinto? Influencer i model, té 26 anys i és de Barcelona. A més, la Gemma Pinto també és coneguda per ser una de les grans amigues de Laura Escanes. Es van conèixer a la universitat, quan totes dues estudiaven a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna.

  • Ha treballat amb diverses marques reconegudes, i té una carrera sòlida en el món del modelatge i de la publicitat.
  • El seu perfil d'Instagram té 75.000 seguidors (n'ha guanyat més de 20.000 en les darreres hores, des que s'ha conegut que és nòvia de Marc Márquez).
  • Treballa a l'empresa de models Sway, una de les més reconegudes al territori i, a més, és imatge de l'exclusiva marca Paco Rabanne.

D'on venim? Coses del destí, Márquez parlava el passat mes de desembre de la seva situació sentimental, i va preveure que trobaria nòvia quan fes 30 anys. Tres mesos després del seu aniversari, el cerverí confirma que té parella.

  • Fins ara, la relació més coneguda de Marc Márquez és la que va mantenir amb la model Lucía Rivera. Van tallar el 2021, després d'haver estat emparellats un any i mig.
  • El motociclista no va voler saber res de parelles durant mesos. Quan es va refer de la ruptura va mantenir romanç amb l'actriu Agostina Goñi. Va passar l'estiu de 2022, tot i que no va transcendir fins el novembre.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Instagram