La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

La relació fugaç de Marc Márquez i l'actriu Agostina Goñi (i el motiu de la ruptura)

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Marc Márquez ha passat amb bona companyia els mesos que s'ha mantingut allunyat de la competició, per la lesió al braç de la qual el van operar a principis de juny als EUA. Fins al setembre, el pilot de Cervera hauria mantingut una relació amb Agostina Goñi, actriu madrilenya originària de l'Argentina. Però, ara que torna a córrer, l'hauria deixat.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Agostina Goñi Plataroti (@emetam)

Al detall: Segons ha avançat Socialité de Telecinco, Marc Márquez i Agostina Goñi han passat junts tot l'estiu. Fins i tot van arribar a fer un viatge de parella a Eivissa, on passaven els dies en un iot. "A l'agost estaven superbé", assegura una amiga anònima de l'actriu al programa de María Patiño. Però l'affaire hauria acabat tan bon punt el pilot ha pogut tornar a pujar a una moto. Recuperat de la lesió, diuen que el cerverí "ja no vol distraccions".

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Agostina Goñi Plataroti (@emetam)

Què diu l'amiga d'Agostina Goñi?

  • "Ella ha estat el seu suport quan ell ha tingut només un braç operatiu".
  • "Agostina estava molt il·lusionada, no parava de parlar amb ell. Però ell es cansa ràpid".
  • "A principis de setembre continuaven parlant, però ja no tenen relació".
  • "Feien una parella preciosa. Crec que ell no vol tenir el compromís d'estar amb algú en serio, ell no és home d'una sola dona. Si no, que l'hi diguin a la seva ex, Lucía Rivera".

Infidelitat a Lucía Rivera? Després d'un any i mig de relació, Marc Márquez i la model Lucía Rivera van tallar el 2021. Ella va desvelar més tard com de malament ho havia passat. Ara, l'amiga anònima de Goñi insinua que el motociclista li hauria estat infidel.

Qui és Agostina Goñi? Actriu de 24 anys criada a Madrid però nascuda a Buenos Aires, Agostina Goñi és coneguda pels seus papers a No Muertos i Nunca fuimos ángeles. A més, és exparella de Gabriel Guevara, el fill de la coneguda vedette Marlène Mourreau.

Categoria: La Jungla