La Jungla
Marc Márquez a 'Joaquín, el Novato'
Foto: Marc Márquez a 'Joaquín, el Novato' | Antena 3
Televisió

Marc Márquez, emparellat? Parla dels fills i confessa: "Voldria que fos pilot"

Barcelona.
Marc Márquez a 'Joaquín, el Novato'
Foto: Marc Márquez a 'Joaquín, el Novato' | Antena 3

Marc Márquez ha estat el convidat de l'última entrega de Joaquín, el Novato, el programa que el futbolista del Betis presenta amb èxit a Antena 3. Com no podia ser d'una altra manera, ha parlat de motos i la seva extensa carrera. I de l'amor i el futur.

Al detall: A punt de fer 30 anys, el motociclista de Cervera ja pensa en formar una família. També té clar que voldria un fill que seguís les seves passes, però actualment continua solter i no ha trobat amb qui posar seny i construir una vida junts.

Què diu Marc Márquez?

  • "Un fill pilot sí que m'agradaria, però primer m'he de plantejar tenir-ne un. Estaria bé".
  • "De moment soc una ànima soltera. No l'he trobat [l'amor], però tinc 29 anys i sé que arribarà".
  • "Sempre ho he dit, als 30 tindré nòvia".

D'on venim? La relació més coneguda del pilot cerverí és la que va mantenir amb la model Lucía Rivera. Van tallar el 2021, després d'haver estat emparellats un any i mig. Márquez no havia tornat a parlar de nòvies, però el passat mes de novembre es va saber que durant l'estiu hauria mantingut un breu romanç amb l'actriu Agostina Goñi.

Campió del món. El sis vegades campió del món de MotoGP ha recordat també el seu primer campionat amb 20 anys. Era "fàcil" que li "marxés el cap", assegura. Però no va passar. "He sacrificat moltes coses, però tinc una vida de privilegiat", expressa.

Retirada. El motociclista ha explicat també que va estar a punt de llençar la tovallola el passat mes de març, i retirar-se. El motiu, la diplopia que va patir durant setmanes per causa d'una caiguda. "Quan em va passar allò de la vista vaig pensar-ho. Era fotut, ho veia tot doble". Per fortuna, es va recuperar per tornar a córrer a l'abrl.

Per últim. Márquez ha passat per sobre de la qüestió dels diners. "És bo tenir una prima o un bonus", assenyala. En el seu cas, per victòries. Una forma d'estar motivat constantment. Sense entrar en xifres concretes, Joaquín ha plantejat un contracte hipotètic per estrenar-se amb una moto: "Si no se'm cala, 10.000 euros". Per ell, escorrialles: "És el que guanyo per tirar un còrner".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Antena 3 Televisió