La Jungla
Els pares d'Aitana, amb Sebastián Yatra a 'La Voz Kids'
Foto: Els pares d'Aitana, amb Sebastián Yatra a 'La Voz Kids' | Antena 3
Famosos

Aitana porta els pares a la tele: trobada amb el gendre, Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Els pares d'Aitana, amb Sebastián Yatra a 'La Voz Kids'
Foto: Els pares d'Aitana, amb Sebastián Yatra a 'La Voz Kids' | Antena 3

La relació entre Aitana Ocaña i Sebastián Yatra va a tota màquina, i malgrat que es resisteixen a confirmar-ho a la premsa, ni se n'amaguen quan surten junts a la tele. Aquest cap de setmana, la parella n'ha ofert una altra mostra a La Voz Kids, en una nova entrega del programa que ha comptat també amb els pares de la catalana.

Què en sabem? Cosme Ocaña i Belén Morales eren entre el públic durant l'última emissió de La Voz Kids a Antena 3, i el seu gendre no ha dubtat a l'hora de fer que els enfoquessin i els espectadors els poguessin veure. Ha estat durant una picabaralla entre l'extriunfita i el colombià per dur al seu equip una concursant. "Què poètic, que essent de Sant Sebastià vinguis amb en Sebastián. Els pares d'Aitana estan emocionats perquè volen que vinguis amb mi", ha arrencat ell. Aquí el moment.

En detall: Yatra ha acabat assegut al costat dels sogres i fent broma amb ells, prova de la bona sintonia que els pares de l'Aitana tenen amb el seu gendre. "Per aquí, en Cosme diu que ella hauria de pensar venir amb mi", continuava el colombià abans de deixar la seva nòvia amb la boca oberta: "Però escolta, tu ets mon pare. Us adoneu del que té Sebastián, que va a mon pare i el convenç?".

Malgrat els esforços de Yatra, amb intervenció dels sogres inclosa, per intentar que la jove, de nom Lucía, se n'anés amb ell a La Voz Kids, les seves intencions es van veure frustrades. En acabar, la concursant va triar la seva cantant favorita per anar al seu equip, ni més ni menys que Aitana. 

Un altre apunt: Cinc mesos després de la ruptura amb Miguel Bernardeau, la relació amb Sebastián Yatra sembla del tot consolidada. El passat mes d'abril, la revista Diez Minutos va saber que ell s'havia comprat un nou pis de luxe al centre de Madrid, ben a prop de la casa que ella va adqurir a finals de 2022 a la capital espanyola.

Categoria: La Jungla