La Jungla
Aitana i Miguel Bernardeau, aquest diumenge a la Caja Mágica
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau, aquest diumenge a la Caja Mágica | Europa Press
Famosos

Aitana es retroba amb el seu ex, Miguel Bernardeau: fotos incòmodes i ignorant-se

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana i Miguel Bernardeau, aquest diumenge a la Caja Mágica
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau, aquest diumenge a la Caja Mágica | Europa Press

Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau s'han vist les cares en públic, cinc mesos després de la seva mediàtica ruptura. Aquest diumenge, tots dos han coincidit a la final del Mutua Madrid Open de tennis i van seure a pocs metres de distància. Les cares eren un poema.

Què en sabem? Aitana i Miguel van ser a la tribuna de la Caja Mágica, rodejats d'altres famosos. Es van creuar a l'entrada i la sortida, malgrat que no van seure junts. En aquest tipus d'esdeveniments, l'organització calcula detalladament on va cadascú. Però aquesta vegada no es van adonar que les càmeres captarien a la triunfita i el seu ex compartint pla, i la imatge de l'exparella va ser àmpliament comentada per motius evidents.

En detall: L'actor Pedro Alonso, el presentador Roberto Leal, l'exfutbolista Raúl González, el cineasta Pedro Almodóvar o la model Nieves Álvarez van ser entre els convidats al partit. També hi van ser Miquel Iceta, Isabel Díaz Ayuso i Alberto Núñez Feijóo. Però cap d'ells va aconseguir eclipsar Aitana i Miguel Bernardeau, que van centrar totes les mirades amb la seva visible incomoditat.

D'on venim? Aitana i Miguel Bernardeau van tallar el passat mes de desembre. Pocs dies més tard van començar a créixer els rumors d'una nova relació de la cantant de Sant Climent de Llobregat amb Sebastián Yatra. Malgrat les fotos de tots dos fent-se petons i compartint vacances, encara no han confirmat públicament que estan junts.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Aitana i el seu ex coincideixen públicament després de la ruptura. La catalana i en Miguel es van veure dimecres dia 3 de maig en la presentació del llibre d'Aritz Aranburu a Madrid. Les imatge de tots dos, xerrant durant l'acte, circulen a les xarxes socials.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos