La Jungla
Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials | Antena 3
Dia de la Mare

Susanna Griso, emocionada amb la postal de la seva filla: "Gràcies per adoptar-me"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials | Antena 3

Com tantes altres mares, Susanna Griso ha celebrat aquest diumenge el seu dia. La presentadora d'Espejo público té tres fills, dos biològics i una adoptada: són la Mireia, en Jan i la Dorcette, nascuda a la Costa d'Ivori i que li ha dedicat una postal pel Dia de la Mare. 

Què en sabem? Susanna Griso ha compartit a Instagram la fotografia del regal de la seva filla menor. Una tassa de color de rosa dibuixada sobre una cartolina i amb la paraula "mamà" rodejada de cors. A l'interior, el text que ha emocionat la periodista barcelonina. 

Què diu Susanna Griso? 

  • "Avui, entre els "t'estimos", s'ha colat un "gràcies per adoptar-me" que m'ha emocionat. Felicitats, mamàs, per ser-ho de totes les formes possibles".

En detall: L'any 2018, Susanna Griso i el seu aleshores marit, el periodista Carles Torras, van adoptar la Dorcette a la Costa d'Ivori després d'una llarga espera de vuit anys. La parella havia intentat fer el procés a Espanya, però els van dir que seria molt difícil perquè ja en tenien dos de biològics, així que es van decidir per l'adopció internacional.

Per acabar: Després de més de vint anys junts i amb tres fills en comú, Susanna Griso es va separar de Carles Torras el 2020. Des de 2022, la presentadora té una nova parella, l'empresari andalús Íñigo Afán de Ribera. Es van conèixer a la festa d'aniversari d'una amiga dels dos a Malta, està separat i té cinc fills.