La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Tertulià d'Antena 3 parla de relació especial entre Susanna Griso i Joan Carles: la presentadora explota

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Antena 3

Durant el matí del dijous 20 d'abril en el programa de la presentadora catalana, Susanna Griso, s'han fet ressò de l'arribada de Joan Carles a Sanxenxo.

Què sabem? Comentant l'arribada de l'emèrit a Sanxenxo, un tertulià del programa matinal d'Antena 3, Espejo Público, ha deixat anar un comentari en directe que no ha fet gens de gràcia a la presentadora. Un comentari que Griso ha tallat en sec i ha rectificat al moment.

Què ha passat? El doctor Fuertes, col·laborador del programa Espejo Público, està que trina amb la visita de Joan Carles a Espanya. Així ho ha dit ell mateix durant el matí del dijous 20 d'abril en ple directe. "És un espectacle denigrant per a tothom i per la casa reial és un xou dantesc", ha començat dient. "Part dels culpables d'aquest xou que s'està muntant som nosaltres que donem cobertura i importància a una cosa que per a mi no la té i tampoc ve al cas", ha afegit. Amb relació a l'estat físic de Joan Carles, el doctor ha dit que "no està ni per muntar en una barca". Un punt de vista en contra de l'emèrit amb el qual en tot moment ha discrepat Susanna Griso, que al llarg del matí no ha parat de defensar a Joan Carles, deixant clar la bona sintonia que manté amb ell. I precisament de la sintonia entre la presentadora i el monarca és del que ha parlat el doctor Fuertes.

En profunditat: El doctor ha dit que Susanna Griso manté una "relació especial" amb Joan Carles. Una relació especial, ha argumentat, perquè l'emèrit agafa el telèfon a la presentadora catalana cada vegada que ella li truca. Griso, molt molesta, ha tallat en sec al seu col·laborador. "No parlis d'amistat especial perquè no estem per fer ús d'aquests termes. Pots dir qualsevol altra frase menys aquesta. Per favor, això s'ha de deixar clar", ha dit Griso. Unes paraules per desmentir que ella i Joan Carles hagin tingut alguna cosa més que paraules.

Per acabar: Griso, parlant de Joan Carles, ha dit que al llarg de la seva vida ha fet moltes coses bones i que ara la societat es dedica a només destacar les dolentes. "Sé que per a ell ha estat molt dolorós haver de sortir d'aquest país. A ell li hauria agradat quedar-se aquí", ha manifestat la catalana amb relació a la vida que l'emèrit porta a Abu Dhabi. Sobre la relació que Joan Carles manté amb el seu fill Felip, Susanna Griso ha dit: "La relació, més o menys, es manté. Ell ja va avisar que venia i continuarà venint".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3