La Jungla
Albert Castillón, aquest dimarts a 'El Circ'
Foto: Albert Castillón, aquest dimarts a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Albert Castillón dispara contra Susanna Griso a 8tv: "Jo no ho aguantaria"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Albert Castillón, aquest dimarts a 'El Circ'
Foto: Albert Castillón, aquest dimarts a 'El Circ' | 8tv

Albert Castillón ha estat aquest dimarts a la nit a El Circ de 8tv. El veterà periodista de Barcelona ha parlat del seu nou programa de ràdio, Castillón Confidencial, i s'ha referit també a la seva llarga etapa televisiva. Especialment agre és el record d'Espejo público.

Què sabem? Sobre els 15 anys que va passar al matinal d'Antena 3 amb Susanna Griso, Albert Castillón ha lamentat que com més gent els veia, "més coartada" estava la seva llibertat d'expressió. Acomiadat el 2019, després de llegir el manifest de la famosa manifestació de la dreta espanyola a la plaça Colón de Madrid, assegura que al final va ser ell mateix qui va provocar la seva sortida del programa.

Què diu Albert Castillón?

  • "Vaig presentar sol alguna vegada. Em posaven Pablo Iglesias al davant, i em deien per l'orellera el que havia de preguntar".
  • "Quan ja no tenia llengua de tant mossegar-me-la, em treia l'orellera, la deixava a la taula i deia el que pensava".
  • "Sabia que me la jugava, però creia que s'havia de fer".
  • "Els primers deu anys vaig estar molt a gust. Els darrers cinc, fatal. Arribava a casa i no volia ni parlar de la tele".
  • "Vaig començar amb gent amb qui aprenia i vaig acabar amb Karmele Marchante al costat. El programa va tenir una evolució que no m'agradava".
  • "Jo mateix vaig anar provocant situacions perquè m'ensenyessin el camí cap a fora".

En detall: L'ex mà dreta de Susanna Griso a Espejo público ha recordat que la presentadora no és ni directora ni productora del programa, i que també rep totes les ordres del que ha de dir quan fa entrevistes. "Fa el que li diuen. He après molt amb la Susanna i li tinc afecte, però no aguantaria ni la meitat del que ella ha aguantat. La tele és així", ha acabat assenyalant.

A més, del seu acomiadament ha explicat que va participar en diversos actes amb Albert Rivera per tot Espanya abans de la manifestació de Colón. "Cada vegada que em cridaven, jo avisava la direcció. No m'ho prohibien, però als informatius retallaven els cops on sortia", recorda. L'endemà de la marxa de les tres dretes, tot va canviar. "Em va passar molta factura professional. El dia següent ja no em van portar a plató. Els vaig preguntar si se n'avergonyien". Ja no hi va tornar.

Per acabar: Castillón ha aprofitat també per revelar el que va passar amb algunes exclusives que havia portat a Espejo público. "No sempre les donaven. Algunes preferien que les donés la competència perquè interessava políticament", ha lamentat. Una circumstància amb la qual s'ha trobat en d'altres programes de televisió.

Categoria: La Jungla