La Jungla
Salvador Sala, periodista de TV3
Foto: Salvador Sala, periodista de TV3 | TV3
Televisió

Emotiu adeu a un històric de TV3: “Enorme professional, millor persona”

Temps de lectura: 1 minut
Salvador Sala, periodista de TV3
Foto: Salvador Sala, periodista de TV3 | TV3

El reconegut periodista de TV3, Salvador Sala, s'ha acomiadat del periodisme després de 30 anys donant les notícies. Sala s'ha jubilat en un emotiu adeu entre companys.

Què en sabem? Salvador Sala va entrar a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals com a periodista de Catalunya Ràdio l'any 1992, i d'allà va fer el salt a TV3. Els últims anys ha estat redactor a la secció de Política de la cadena. Al llarg de la seva carrera professional ha estat corresponsal a Brussel·les i als EUA.

  • Una de les seves cobertures més importants va ser la de l'atemptat de l'11-S a Nova York de la qual ha parlat en diversos documentals i entrevistes.

Què han dit? El periodista Jordi Eroles, company de professió de Sala, ha publicat al seu Twitter unes imatges del comiat en què se'ls veu emocionats, amb un ram de flors i compartint un àpat entre companys i amics.

  • La frase que acompanya les imatges transmet els vincles entre ells: “Enorme professional, millor persona”, ha escrit.

Context: En els últims dos mesos TV3 ha dit adeu a grans noms del periodisme de la seva cadena com són Albert Elfa, Carme Roldán i Imma Pedemonte que també s'han jubilat. Tots acumulen més de 30 anys d'experiència al sector, i formant part del menjador dels catalans mentre donaven les notícies.

  • Els comiats de tots ells van ser emotius per a la redacció i per als espectadors.
  • Ara, però, una nova generació de periodistes arriba per seguir els seus passos.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3