La Jungla
Laura Escanes, nova presentadora de 'La Travessa'
Foto: Laura Escanes, nova presentadora de 'La Travessa' | TV3
Televisió

Laura Escanes, nova presentadora de TV3: fitxatge estrella per un nou programa

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 19 de maig de 2023. 23:24
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, nova presentadora de 'La Travessa'
Foto: Laura Escanes, nova presentadora de 'La Travessa' | TV3

Laura Escanes fitxa per TV3. És la notícia bomba d'aquest divendres a la televisió pública. La mediàtica influencer s'afegeix a la llista de presentadors estrella de la cadena i tindrà un programa propi.

Què en sabem? Tal com ha explicat ella mateixa aquest divendres, serà la presentadora d'un nou reality d'aventures que es dirà La Travessa, on vuit parelles s'enfrontaran al repte de creuar els Pirineus de punta a punta en 15 dies. Una aventura extrema que es gravarà properament i s'estrenarà la tardor a TV3.

En detall: Els setze concursants de La Travessa faran la ruta entre la Val d'Aran i el Cap de Creus, superant proves per guanyar un pot de 10.000 euros.

Què diu? Entrevistada per Helena Garcia Melero a Tot es mou de TV3, Escanes s'ha declarat "nerviosa" per aquesta nova aventura televisiva. "Confio en l'equip. Estem formant família, i això és supermaco. En tinc moltes ganes, m'agrada fer coses noves i, si és al Pirineu, millor", ha expressat. 

A més, ha insinuat que potser s'anima amb alguna sorpresa durant el programa: "Els concursants tenen un nivell molt alt, jo no. Però potser m'atreveixo amb alguna cosa i us sorprenc", ha dit.

D'on venim? La Travessa serà l'estrena de Laura Escanes fent de presentadora a la televisió. La instagramer ja ha debutat fent de presentadora, però de pòdcasts, de la mà de Risto Mejide amb Cariño, ¿pero qué dices?, i ara en presenta un altre titulat Entre el cielo y las nubes. Entre el gener i el març de 2023, Escanes ha participat a El Desafío d'Antena 3 com a concursant.