La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és el niuet d'amor d'Aitana i Yatra: detalls del seu nou pis de luxe a Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Sebastián Yatra ha pres una de les decisions més importants per consolidar la seva relació amb Aitana Ocaña i s'ha comprat una casa a Madrid, molt a prop d'on viu la triunfita. Una passa de gegant, per evitar que la distància física entre el colombià i la catalana esdevingui un problema de parella

Què en sabem? Tal com avança aquest dimecres la revista Diez Minutos, Sebastián Yatra s'acaba de comprar un pis de luxe en una de les zones més exclusives de Madrid, la coneguda Milla de Oro, ubicada al centre de la capital espanyola.

En detall: El cantant hauria desemborsat més d'1,5 milions d'euros per una nova residència de 283 metres quadrats, que consta de tres habitacions i tres lavabos.

A més, cal recordar que Aitana ja es va comprar un xalet de més d'un milió d'euros —reformes incloses— a finals de 2022, després de la ruptura amb Miguel Bernardeau. Els últims mesos, Yatra ha estat vist més d'una vegada entrant i sortint de l'immoble.

D'on venim? Des que Aitana i Miguel Bernardeau van tallar el desembre de 2022, els rumors d'una nova relació de parella de la cantant amb Sebastián Yatra es van començar a escampar de seguida.

  • Els últims mesos, la parella s'ha deixat veure fent-se petons i han estat companys de viatge al Pirineu català, Londres, Los Angeles o Miami.
  • Malgrat tot, encara no han confirmat públicament que siguin nòvios.

Un altre apunt: Aitana i Yatra són un dels reclams de la nova temporada de La Voz Kids, que s'ha estrenat aquest mes d'abril amb la parella de cantants fent de coaches dels concursants.

  • Cap d'ells no amaga la seva complicitat davant de les càmeres, i es deixen veure tontejant i compartint notetes al programa. "Fem les paus, t'estimo molt", li escrivia ell en un d'aquests paperets a la primera gala.

Per acabar: Sobre això, Yatra s'ha pronunciat aquest cap de setmana a la catifa vermella dels Premis Platino. El de Medellín diu que la relació que té amb Aitana és "supermaca" i la defineix com una "amistat molt especial".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos