La Jungla
Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids'
Foto: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids' | Antena 3
Famosos

Sebastián Yatra parla d'Aitana i defineix la seva relació amb dues paraules

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids'
Foto: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids' | Antena 3

Aitana Ocaña i Sebastián Yatra es resisteixen a confirmar públicament el que és una evidència: que són parella. Els viatges junts, les fotografies fent-se petons... res sembla suficient perquè la catalana i el colombià diguin a la premsa i els seus fans que són nòvios. Ell prefereix definir la seva relació amb un eufemisme de dues paraules.

Què en sabem? Sebastián Yatra ha estat aquest cap de setmana als Premis Platino de cinema iberoamericà, i a la catifa vermella no ha pogut evitar les preguntes de la premsa sobre la seva relació amb Aitana. Amb cara de pòquer, el cantant ha tirat pilotes fora quan li han preguntat per la triunfita de Sant Climent de Llobregat.

Què diu Sebastián Yatra?

  • "Sempre hem tingut una relació supermaca".
  • "Des que ens vam conèixer, fa cinc anys, tenim una amistat molt especial".

En detall: Yatra fa servir l'expressió "amistat especial" per referir-se a la relació amb Aitana, que situa en origen l'any 2018, quan ella concursava a OT.

  • Cal recordar que la de Mon amour sortia amb Miguel Bernardeau des d'aquell mateix any.
  • En aquella època, Yatra estava amb Tini Stoessel. La parella va tallar el 2020.

A més, Aitana i Yatra formen ara part del jurat de La Voz Kids a Antena 3, que es va gravar fa mesos. La parella no amaga la seva complicitat davant de les càmeres, i es deixen veure tontejant i compartint notetes al programa. "Fem les paus, t'estimo molt", li escrivia ell en un d'aquests paperets a la primera gala.

Per acabar: Mentre Aitana i Yatra centren l'atenció de la premsa del cor, Miguel Bernardeau es refà de la ruptura apartat dels focus mediàtics. L'actor valencià va ser vist per última vegada amb una noia el passat mes de març, passejant amb una jove durant les Falles de València.

Categoria: La Jungla