La Jungla
Sebastián Yatra, a 'La Resistencia'
Foto: Sebastián Yatra, a 'La Resistencia' | Movistar Plus+
Famosos

Sebastián Yatra, nòvio d'Aitana, confessa tot el sexe del darrer mes i fa embogir 'La Resistencia'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sebastián Yatra, a 'La Resistencia'
Foto: Sebastián Yatra, a 'La Resistencia' | Movistar Plus+

Sebastián Yatra ha estat el convidat d'aquest dilluns a La Resistencia de David Broncano. El nòvio d'Aitana Ocaña hi ha anat per promocionar el seu nou tema Una noche sin pensar. Però el públic només esperava una cosa: la resposta a la clàssica pregunta sobre sexe, quan encara no ha confirmat públicament que és parella de la catalana.

Què sabem? Com fa amb tots els convidats, Broncano ha preguntat a Sebastán Yatra quantes relacions sexuals ha mantingut en els últims 30 dies. L'artista colombià ha fet veure primer que no entenia la pregunta, però finalment ha respost. No ha dit amb qui, malgrat que els espectadors només tenien al cap el nom d'Aitana.

Què diu Sebastián Yatra?

  • "He perdut el compte", ha dit amb un somriure murri.
  • "Unes vint-i-tantes", ha acabat revelant entre aplaudiments del públic i la felicitació de Broncano: "Molt bona dada".

Un altre apunt: Aitana i Yatra es van retrobar a principis de març al casament de Lele Pons i Guaynaa a Miami. La parella feia setmanes que no es veia. Després de la cerimònia, van recuperar el temps perdut en un iot davant les costes de Florida, i la revista ¡Hola! en va publicar les fotos. A les imatges se'ls veu molt còmplices, entre petons i abraçades.

Per acabar: Mentre Aitana i Yatra viuen el seu moment dolç, l'ex de la triunfita, Miguel Bernardeau, sembla que també ha refet la seva vida sentimental amb una altra noia. L'actor valencià, fill d'Ana Duato, ha estat vist a les Falles de València amb una jove desconeguda que podria ser la seva nova parella.

Categoria: La Jungla