La Jungla
Risto Mejide confirma la seva relació a 'Focus'
Foto: Risto Mejide confirma la seva relació a 'Focus' | Cuatro
Famosos

Risto parla per primer cop de la seva nòvia Natalia i la condició que li ha imposat

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Risto Mejide confirma la seva relació a 'Focus'
Foto: Risto Mejide confirma la seva relació a 'Focus' | Cuatro

Risto Mejide ho confirma: ha començat una relació sentimental amb la Natalia Almarcha, la jove valenciana de 27 anys amb qui ha estat portada de revista les últimes setmanes.

Què sabem? Així ho ha expressat el mateix Risto aquest dilluns a la nit al programa Focus de Cuatro. Per primera vegada des que van aparèixer els rumors d'una possible relació, després de la ruptura amb Laura Escanes el passat mes de setembre, el publicista barceloní s'obre als espectadors i ho explica tot de la seva nova història d'amor.

Què diu Risto Mejide?

  • "És veritat, estic amb una persona que estic coneixent".
  • "És una relació i una etapa que acaba de començar".
  • "No renegaré d'això, estic en un moment molt feliç".
  • "He trobat una persona que persegueix el mateix objectiu que jo".
  • "Li agrada molt la música i llegir. Tenim molts objectius comuns. Ja veurem què durarà".

En detall: Tal com ha explicat el presentador de Todo es mentira, cada parella és un món, i en el cas del tàndem Risto-Natalia hi ha un requeriment que no pot obviar. "Vull respectar molt una cosa que ella necessita, que és l'anonimat. Té la seva carrera i no vol formar part de l'exposició a la qual jo estic sotmès", ha detallat abans de deixar ben clar que aquesta és una línia vermella: "Algun dia pot ser que anem a un photocall perquè jo l'hi demano. Però he de ser molt respectuós amb això. M'hi va la relació. Pels mitjans serà una foto més, per mi és la meva vida".

A més, Risto ha assenyalat que les fotos filtrades a la premsa es van fer quan la parella així ho va decidir: "Si m'hagués volgut amagar, no haurien sortit. Les fotos surten el dia que decidim fer una vida de parella normal, i que si algú ens les fa doncs que les faci".

Un altre apunt: Sobre el llibre que acaba de publicar, Dieciséis notas, Risto diu que "hi ha alguna cosa d'aquest nou inici a la novel·la". Cal recordar que la seva última obra literària parla de la relació entre Bach i la seva segona dona, a la qual pràcticament doblava l'edat.

Per acabar: Risto comença una nova història quan tot just fa pocs mesos que n'ha tancat una altra. Era 2017 quan es va casar amb Laura Escanes a Argentona, un dels seus records més alegres: "Aquella boda continua sent dels dies més feliços de la meva vida, juntament amb el naixement dels meus fills". Però tot té un final, i el presentador ha superat aquest adeu amb la novel·la: "He tancat aquella etapa amb aquest llibre. M'ha canviat la vida, amb les coses bones i dolentes que han passat".