La Jungla
Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu
Foto: Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Miguel Bernardeau oblida Aitana: enxampat amb una altra noia a València

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu
Foto: Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Miguel Bernardeau podria haver refet la seva vida sentimental, tres mesos després que transcendís públicament la ruptura amb Aitana Ocaña. Aquesta setmana, l'actor ha estat enxampat en actitud afectuosa amb una jove desconeguda a les Falles de València.

Què sabem? Les imatges les ha compartit al seu compte de TikTok el comunicador sobre assumptes del cor Abel Planelles. Un vídeo de Miguel Bernardeau i la seva nova amiga, passejant per la capital del Túria, ben agafats, i que ha generat una onada de reaccions al perfil del tiktoker.

  • Hores més tard, Abel Planelles ha eliminat el vídeo per sorpresa.
  • No ha explicat per què l'ha suprimit, ni si ha estat l'actor qui l'hi ha demanat.
  • Tot i això, hi ha captures de pantalla del vídeo amb la imatge de Miguel Bernardeau i la jove, amb la cara pixelada.

A més, les imatges de Miguel Bernardeau amb la seva possible parella nova surten a la llum pocs dies després que Aitana fos fotografiada en un iot a Miami amb Sebastián Yatra.

  • A les fotos s'hi veuen les carícies, abraçades i petons de la catalana i el colombià, que encara ara es resisteixen a confirmar públicament la seva relació.

Un altre apunt: Dimarts 14 de març, Sebastián Yatra visitava El Hormiguero i responia sobre Aitana llençant pilotes a fora. Malgrat que Pablo Motos va insistir molt sobre el tema, l'intèrpret no va dir ni una paraula de la seva nòvia i només va reiterar el que és evident, que la coneix.

Per acabar: Pel que fa a Miguel Bernardeau, després de la ruptura s'ha centrat en els seus projectes professionals. Al desembre va marxar a les Canàries pel rodatge de la sèrie del Zorro, que ell mateix protagonitza. Setmanes més tard, el fill d'Ana Duato va ser vist amb una noia per Alacant. Es desconeix si es tracta de la mateixa.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos TikTok Xarxes