La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Lorena Castell es punxa els llavis per tenir-los més grans i ensenya com ha quedat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora i presentadora catalana de televisió, Lorena Castell, cuida molt la seva imatge per estar sempre perfecte.

Què sabem? Lorena Castell visita molt sovint el seu centre estètic de confiança de Madrid, on viu des de fa molts anys, per fer-se tota mena de tractaments tant al cos com a la cara. Uns tractaments per veure's millor i potenciar la seva bellesa. Recentment, ha decidit posar-se més llavi i ha mostrat tot el procés i resultat a través de les xarxes.

Què ha fet? "M'he perfilat els llavis una mica i m'han quedat moníssims". Aquest és el missatge que Lorena Castell ha compartit en el seu compte d'Instagram en una de les últimes històries. Un vídeo on la presentadora catalana apareix estirada sobre un mentre la seva doctora li punxa àcid hialurònic als llavis per tenir-los una mica més grans, hidratats i amb volum. "És molt poquet, però us asseguro que visualment es nota molt i queda genial", assegura la de Barcelona.

En profunditat: Unes punxades amb àcid hialurònic als llavis que Lorena Castell, més o menys, es fa cada sis mesos per no perdre el volum que a ella tant li agrada. I és que cada sis mesos és quan l'àcid hialurònic s'absorbeix i s'ha de tornar a injectar. Unes punxades en els llavis que no és la primera vegada que mostra a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 640.000 seguidors.

Per acabar: L'obsessió de Lorena Castell amb els llavis es remunta a l'època del coronavirus. La catalana va fer molts vídeos per a les xarxes on es va posar tota mena de filtres que li feien els llavis més grans. De seguida que les restriccions es van acabar, Lorena Castell va visitar la seva doctora de confiança i va posar-se llavis, després de molt temps.

Categoria: La Jungla