La Jungla
Bertín Osborne, en una imatge a la televisió
Foto: Bertín Osborne, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Gabriela, la nova amiga especial de Bertín Osborne: "M'agrada però no penso enamorar-me"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bertín Osborne, en una imatge a la televisió
Foto: Bertín Osborne, en una imatge a la televisió | Telecinco

Bertín Osborne té una nova amiga especial. Així és com defineix la seva relació amb Marlises Gabriela Guillén, una jove model i esteticista amb la qual ja s'ha vist diverses vegades.

Què sabem? Tal com ha avançat ¡Hola!, Bertín i Gabriela es van conèixer fa tot just un any, quan durant el mes d'abril de 2022 van fer un anunci d'El Capote, una marca de roba amb segell torero que introdueix banderes espanyoles en gran part de les seves peces. Una projecte del qual va sorgir aquesta amistat especial. El presentador madrileny ho explica tot en una entrevista a la mateixa revista.

Què diu Bertín Osborne?

  • "No tinc cap intenció d'enamorar-me. No he dit t'estimo a una dona des de Fabiola".
  • "Gabi és una amiga especial, com en tinc moltes altres. És encantadora, simpàtica i molt guapa".
  • "A més és fisioterapeuta i m'ha tret dues lesions que tenia de fer esport".
  • "L'he vist vuit o deu cops, i ha estat a casa meva a Sevilla amb amigues en dues o tres ocasions".
  • "M'agrada tot d'ella, perquè és un encant, però no és la meva nòvia ni n'estic enamorat".

En detall: En la mateixa entrevista l'aristòcrata treu ferro a la seva relació amb la Gabriela, i assenyala que té "50 amigues més" abans d'afirmar que "si a cadascuna li he de posar l'etiqueta de nòvia, haurem d'escriure una enciclopèdia".

A més, dos anys i mig després de la seva separació de Fabiola Martínez, Bertín defensa que pot fer amb la seva vida el que li doni la gana. "Visc sol i em diverteixo. Surto amb xavales, no sortiré amb soldats!", bromeja abans d'advertir que la seva relació amb la Gabriela no evolucionarà: "No anirà a més", vaticina.

Per acabar: Bertín Osborne ha passat pàgina de la seva relació amb la mare dels seus dos fills, no sense polèmica. El passat mes de febrer, l'exparella protagonitzava una picabaralla pública per les declaracions d'ell al programa de Telecinco Déjate querer. El presentador va afirmar, sense dubtar-ho, que mai no havia estat enamorat. Una negativa que inclou els prop de 15 anys de matrimoni amb Fabiola. La veneçolana no es va estar de respondre, també per televisió, com de malament li havien caigut aquelles paraules.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos