La Jungla
Laura Escanes molt trista en una foto de fa temps a les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes molt trista en una foto de fa temps a les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Laura Escanes, assetjada en el seu moment més delicat: “Fa pena”

Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes molt trista en una foto de fa temps a les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes molt trista en una foto de fa temps a les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes ha denunciat a les xarxes socials sentir-se assetjada per paparazzis després d'haver revelat que està travessant passant una situació molt delicada.

D'on venim? La influencer i pròxima presentadora del nou programa d'aventures de TV3 és notícia aquests dies per haver explicat els seus problemes personals. De fet, ha hagut de cancel·lar la seva presència en un acte a Madrid perquè pateix ansietat i atacs de pànic: "He decidit prioritzar la meva salut mental".

A fons: Escanes ha publicat un missatge en un story d'Instagram per explicar la situació que ha viscut, i ha volgut dedicar un missatge als seus perseguidors.

Què diu? "Em fa pena que, per haver fet públic el que em va passar ahir, avui durant tot el dia he tingut un parell de cotxes seguint-me tot el dia, fins i tot quan recollia Roma de l'escola, intentant fer-nos fotos", diu el missatge, fent referència a la seva filla.

  • "Però bé, si buscaven salseig, el més interessant que poden haver vist és com condueixo i aparco per entrar i sortir dels llocs. Em fa pena haver de publicar coses avui perquè no hi hagi especulacions de res", conclou l'story d'Instagram.

Tanmateix: El que ha viscut l'exparella de Risto Mejide aquests dies ben segur que no l'ajudarà a sortir del sotrac en què es troba, tal com es desprèn de la queixa pública i del missatge que ha publicat demanant calma i tranquil·litat aquests dies.

Categoria: La Jungla