La Jungla
Foto: | Cuatro
Xarxes

Un actor espanyol descriu a Risto Mejide amb una paraula i el presentador explota i respon

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

Des de fa uns dies Risto Mejide no para d'ocupar titulars. Primer va ser per l'estafa que va denunciar a través de les xarxes, després pel seu viatge romàntic a Roma amb la seva actual parella Natalia Almarcha i per últim pel comunicat que va compartir, també a les xarxes, demanant que es parin de publicar notícies falses sobre ell i Laura Escanes.

Què sabem? A totes aquestes notícies de Risto Mejide se n'afegeix una d'última hora. El presentador, a través del seu compte d'Instagram on és molt actiu, ha parlat amb moltíssima duresa per respondre a un actor i músic espanyol que ha descrit a Risto Mejide amb només una paraula.

Què ha passat? L'actor de la sèrie Los Protegidos, Mario Marzo, ha carregat durament contra el presentador i escriptor català. Ho ha fet a través d'un pòdcast on ha participat. Marzo, sense pèls a la llengua, ha dit que Risto Mejide és un "cateto". També ha dit que Risto Mejide és un "intrús laboral" perquè cada vegada té presència en més àmbits: el de la tele, el de la música, el de la literatura i el del màrqueting. Literalment ha dit: "Aquesta persona surt a la televisió, fa qualsevol cosa i la gent l'aplaudeix". Boom.

 

Què ha dit? Risto Mejide no s'ha quedat de braços plegats i ha respost durament a l'actor. "He hagut de buscar qui és el paio aquest que m'insulta i m'acusa d'intrusisme. He descobert que és un actor mediocre que ha provat sort com a pianista. El que em queda clar és que és una persona que no ha escrit ni venut un llibre en la seva vida", afirma el presentador de Mediaset.

En profunditat: Risto Mejide ha continuat repartint estopa contra Mario Marzo. "Perdoneu-me per dir-li mediocre, però és una opinió tan vàlida com la seva".

A més: L'escriptor de Barcelona, aprofitant l'atac que ha rebut per part de Mario Marzo, ha aprofitat per recordar el seu currículum i tot el que ha fet al llarg de la seva vida. "Tinc una agència que dona feina a més de 100 persones, vaig començar a la tele fa 17 anys i amb el programa Chester ja portem 9 temporades. També he publicat 12 títols que han llegit més d'un milió de persones". Parlem d'això:

Per acabar: Risto Mejide, en la seva llarguíssima i contundent resposta, ha deixat clar que ell d'intrús no en té ni un pèl perquè "l'intrús treu feina i jo crec que amb el llibre que he fet sobre Bach dono feina als músics".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram