La Jungla
Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Escanes confessa per fi quan va conèixer Álvaro de Luna, el seu nòvio després d'en Risto

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes ha obert una nova etapa a la seva vida amb Álvaro de Luna. Un capítol nou després de la ruptura amb Risto Mejide el passat mes de setembre, que encara amagava incògnites sobre el quan i el com. Dues preguntes que la influencer ha respost, cinc mesos més tard d'oficialitzar la relació.

Què en sabem? Escanes ha estat al pòdcast The crew talks, que presenta Alberto Oliveras, amic íntim d'Álvaro de Luna. Amb ell, la influencer de Barcelona ha revelat per fi els inicis amb la seva parella actual. Segons la instagramer, es van conèixer poc dies abans que Risto i ella comuniquessin al públic la seva ruptura el 25 de setembre.

En detall: Segons Escanes, la primera vegada que va coincidir amb Álvaro de Luna va ser als Premis Cadena Dial, que es van fer el 15 de setembre de 2022 a Tenerife, deu dies abans del comunicat de separació. Feia set anys i mig que la influencer i el presentador catalans estaven junts, però la relació ja tenia data de caducitat. 

Què diu Laura Escanes?

  • "Era un follón i hi havia moltes barreres que impedien que tot passés de forma natural, més pausada".

A més, Oliveras recorda que va parlar amb Álvaro de Luna quan va conèixer Escanes, i que de seguida va sentir una forta atracció. "He conegut aquesta persona, estic flipant", li va dir. El presentador, que ha viscut de prop els inicis de la relació, assegura que tots dos ho viuen "amb molta intensitat" i que són "una barreja fascinant".

D'on venim? Les primeres fotos de Laura Escanes i Álvaro de Luna junts van ocupar la portada de la revista Lecturas el passat 2 de novembre. La parella apareixia fent-se petons, precisament a Tenerife. La influencer no va voler confirmar ni desmentir la relació, ni va entrar a respondre si havia estat infidel o no a Risto Mejide.

Categoria: La Jungla