La Jungla
Foto: | Cuatro
Xarxes

Risto Mejide explota a les xarxes: contundent missatge parlant de Laura Escanes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

El presentador català del grup Mediaset, Risto Mejide, s'ha mostrat molt contundent a través de les seves xarxes socials arran de totes les notícies que en els últims mesos es publiquen d'ell.

Què sabem? Des que es va conèixer la separació entre Laura Escanes i Risto Mejide les notícies parlant de tots dos no s'han parat de produir. Notícies no precisament bones, que destaquen la mala relació que tots dos mantindrien i els atacs constants que es dediquen, ara que tan Escanes com Mejide han refet la seva vida. Ella amb Álvaro de Luna i ell amb la jove de València, Natalia Almarcha.

Què ha passat? Va ser ahir dimarts 16 de maig a última hora quan Risto Mejide, a través del seu compte d'Instagram, va explotar. Molt enfadat, el presentador i escriptor es va queixar de totes les notícies que es publiquen d'ell i de la seva exparella, Laura Escanes. Una queixa que va expressar en un llarg comunicat. "A veure premsa sensacionalista i premsa presumptament seriosa: proclamar el teu amor no es cap indirecte per a cap ex", comença dient el presentador. I és que cada vegada que fa o publica alguna cosa relacionada amb la seva actual parella, Natalia Almarcha, tothom ho interpreta com un atac de Risto a Laura Escanes com si li volgués fer enveja.

En profunditat: En el comunicat, Risto Mejide també diu: "Mai m'ha molestat que la meva ex sigui feliç", deixant clar que ja li està bé que Laura Escanes estigui amb Álvaro de Luna i que amb ell estigui tenint el millor sexe de la seva vida. "Deixeu que la vida flueixi i que cadascú sigui feliç amb qui vulgui o amb qui pugui. Deixeu-nos en pau tractant d'enfrontar-nos", escriu el de Barcelona, que recentment s'ha reconciliat amb la seva mare després de molts anys sense tenir relació amb ella. "Som persones humanes que mereixem refer la nostra vida sense que estigueu comparant o recordant amb qui vam estar", afegeix.

Per acabar: Un comunicat on Risto Mejide acaba demanant respecte per la seva filla Roma, que té en comú amb Laura Escanes fruit de la seva relació de diversos anys. També demana respecte pel seu fill Julio, de la seva relació amb la també catalana Ruth Jiménez. "Hi ha fills menors pel mig que no mereixen tot això". Laura Escanes de moment no s'ha pronunciat respecte al comunicat de Risto Medjie. Si no diu res s'entén que li sembla bé. O potser no.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes