La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Laura Escanes deixa fatal Risto Mejide: això diu del sexe que té amb Álvaro de Luna

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana Laura Escanes continua demostrant la pèssima relació que manté amb el seu ex, Risto Mejide, i el feliç i encantada de la vida que està amb Álvaro de Luna.

Què sabem? La de Barcelona està feliç, contenta i encantada amb la relació que des de fa mesos manté amb el cantant nascut a Sevilla. Una felicitat de la qual n'ha fet gala en un vídeo que s'ha penjat en les últimes hores en el canal del tiktoker Nyxell.

Què ha dit? Laura Escanes és com si hagués tornat a néixer, vivint una nova etapa que està gaudint al màxim. Les seves paraules ho demostren. Així ho ha manifestat ella mateixa quan el tiktoker s'ha interessat per saber el següent: "Una cosa que no sàpiga la teva mare". La catalana, que cada dia acumula més seguidors a Instagram, no s'ha mossegat la llengua i ha impactat molt amb el que ha dit. Unes paraules amb les quals deixa en molt mal lloc a Risto Mejide perquè fa referència al sexe que manté amb la seva actual parella, amb qui surt des de fa mesos.

En profunditat: Les paraules literals de Laura Escanes han estat les següents: "La meva mare no sap que estic tenint el millor sexe de la meva vida". Es pot dir més alt però no més clar. Unes paraules amb les quals Escanes deixa entreveure que estant amb Risto Mejide no s'ho passava bé i no estava satisfeta. Haurà vist el presentador de Telecinco aquest vídeo? Què en pensarà de les paraules de la seva ex? Parlem d'això:

@nyxellapp Que?! 😳😳🫣 #entrevista #lauraescanes #novio #amor #nyxell #nyxellapp #presumedeentrada #fiesta #bonito ♬ sonido original - Nyxell

Per acabar: Fa uns dies, Risto Mejide, en un acte públic que es va celebrar a Madrid, va parlar precisament d'Álvaro de Luna. Ho va fer per dir què en pensa de la relació que el cantant manté amb la seva filla Roma. I és que la petita i el de Sevilla cada vegada passen més estona junts i per a Roma, sembla ser, Álvaro de Luna s'ha convertit en un segon pare. Les paraules de Risto Mejide van ser tres, ni una més ni una menys. Exactament van ser aquestes: "Em sembla fantàstic". Diu la veritat?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes