La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Laura Escanes amb una faldilla tan petita que ensenya totes les calcetes en ple centre de Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana Laura Escanes ha viscut un moment molt incòmode en ple centre de Madrid, la ciutat on viu des de fa temps amb la seva filla petita Roma i la seva actual parella Álvaro de Luna.

Què sabem? El programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, s'ha fet ressò d'unes imatges molt fortes de Laura Escanes ensenyant més del compte. Unes fotos on Laura Escanes llueix una faldilla curta texana molt minúscula que li acaba jugant una molt mala passada.

Què ha passat? Durant la tarda del dimarts 18 d'abril el programa Sálvame va emetre unes imatges molt impactants de Laura Escanes. Unes fotos on Laura Escanes, mentre es trobava en ple centre de Madrid gravant un rodatge, va patir un gran descuit i va acabar ensenyant molt més del compte. El cas és que Escanes, assessorada per l'estilista català Juan Avellaneda, es va posar una faldilla texana molt curta i difícil de portar. Una faldilla curta que es va acabar convertint amb la seva major enemiga. I és que en un moment del rodatge, on Escanes anava sobre uns patins blancs, es va ajupir per agafar alguna cosa del terra i va acabar ensenyant totes les seves calcetes de color negre. Una foto val més que mil paraules. Les calcetes de Laura Escanes són aquestes:

En profunditat: Un reportatge de Sálvame, per ensenyar les calcetes de Laura Escanes, on s'assegura que la influencer no en té ni idea de patinar. Així ho han dit les persones que la van veure gravant el rodatge al programa. "La persona que ens ha fet arribar aquestes fotos ens assegura que Laura Escanes és un autèntic quadre patinant, que no en té ni idea i que tota l'estona la van haver d'ajudar".

Per acabar: Laura Escanes no s'ha quedat callada davant les seves imatges ensenyant les calcetes negres. La catalana, a través del seu compte d'Instagram, s'ha mostrat molt enfadada amb el programa. "Em sembla fastigós que hi hagi un fotògraf esperant que caigui o m'hagi d'ajupir per fer-me una foto del meu cul i les meves calcetes", ha dit. "Feu molt fàstic. Després aneu de feministes. Que l'any 2023 continuïn passant aquestes coses em sembla al·lucinant". Un conjunt molt fresquet que Laura Escanes podria tornar-se a posar durant l'estiu, a causa de les altes temperatures que s'esperen.

Categoria: La Jungla