La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Laura Escanes no es mossega la llengua i carrega contra Ana Obregón i la seva neta de sis setmanes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana, Laura Escanes, s'ha pronunciat sobre un polèmic tema que fa temps que ocupa hores de televisió.

Què sabem? Laura Escanes, en el seu pòdcast, Entre el cielo y las nubes, ha parlat de la presentadora i actriu Ana Obregón, ara que ha començat una nova etapa en la seva vida. Una nova etapa gràcies a la gestació subrogada, que ha permès el naixement de la seva neta, Ana Sandra, que ara té sis setmanes de vida.

Què ha dit? En l'últim capítol del seu pòdcast, on Escanes parla amb la seva amiga Sindy Takanashi, ha parlat de tota la polèmica que s'ha muntat al voltant d'Ana Obregón. La influencer ha dit que està totalment en contra del que la presentadora i actriu ha fet amb quasi 70 anys. "No m'agrada el que ha fet". Així de contundent es mostra Laura Escanes parlant d'Obregón en el seu pòdcast.

En profunditat: Laura Escanes també ha dit que està totalment en contra de l'exposició que Obregón està fent de la seva neta, i de la manera com està tractant el tema, a força de fer portades de revistes amb la criatura per guanyar molts diners a canvi. "No m'agrada el que ha fet, ni tampoc que faci portades amb la nena", ha argumentat l'actual parella del cantant Álvaro de Luna. Una postura de Laura Escanes contrària a la que tenen molts famosos, que donen suport i aplaudeixen a Ana Obregón, dient que ho ha passat molt malament i és molt comprensible la seva decisió de ser mare i àvia.

Per acabar: La neta d'Ana Obregón va néixer a finals de març, concretament el dia 20, a Miami, en els Estats Units, gràcies a la gestació subrogada i a les mostres d'esperma que el seu fill, Álex Lequio, va deixar abans de morir. L'actriu i presentadora va viatjar a Miami abans del naixement de la seva neta, que es diu Ana Sandra, i avui dia encara segueix allà. Estava previst que Obregón tornés a Madrid a finals de maig, però s'ha sabut, en els últims dies, que no serà així. Ana ha canviat de plans i allargarà la seva estada a Miami fins a l'estiu, quan segurament vagi a Mallorca per passar les vacances.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes