La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Ana Obregón pren una decisió d'última hora que l'afecta a ella i a la seva neta, Ana Sandra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Ana Obregón es troba a Miami instal·lada en un caríssim àtic amb vistes al mar, ubicat a l'exclusiva zona de South Beach, en motiu del naixement de la seva neta, Ana Sandra, per gestació subrogada.

Què sabem? Va ser a finals de març quan es va saber, a través d'una revista, que la presentadora i actriu havia fet un gir la seva vida. A punt de fer 70 anys, Ana Obregón ha decidit fer el paper de mare i àvia d'una nena que té cinc setmanes de vida.

Què ha passat? Una mica abans del naixement de la seva neta Ana Sandra, gràcies a les espermes del seu fill mort, la presentadora i actriu va fer les maletes i va marxar sola de Madrid a Miami. Una vida en els Estats Units amb la qual Obregón està feliç i encantada. Una vida a Miami que Ana Obregón, segons s'ha sabut en les últimes hores, allargarà durant una temporada més. Així ho ha donat a conèixer la seva amiga i representant, Susana Uribarri, en declaracions a l'agència Europa Press.

En profunditat: Uribarri ha aprofitat per anar a visitar a Obregón, durant una setmana, i conèixer en persona a la nounada. A la seva tornada a l'aeroport de Madrid, Susana ha confessat que Obregón, de moment, no es planteja tornar a Espanya, tot i que es comentava que tornaria a finals de maig. "De moment no torna. Ella està molt feliç, molt tranquil·la, molt contenta i va endarrerint la seva tornada". Una tornada que, tard o d'hora, haurà d'afrontar i que estaria retardant per por a fer front a les crítiques que no para de rebre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)

Per acabar: Tot i anar posposant la seva tornada, Ana Obregón, si no canvia de plans, preveu passar les vacances d'estiu a Mallorca, on va cada any. Així ho ha insinuat Susana Uribarri. I és que Ana Obregón, a Mallorca, té una enorme mansió a peu de platja ubicada en una de les millors zones de l'illa. "Segur que va a la casa tan meravellosa que té, però no sé si serà durant el mes de juny o més endavant", ha sentenciat Uribarri.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos