La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Cabreig d'Ana Obregón amb els periodistes per gravar-la mentre passeja la neta per Miami

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La presentadora i actriu, Ana Obregón, està vivint una etapa molt feliç de la seva vida, arran del naixement de la seva neta, Ana Sandra, per gestació subrogada.

Què sabem? Ana Obregón no deixa de ser notícia des de fa setmanes. Ahir dia 19 d'abril va publicar, finalment, el llibre que ha escrit en honor al seu fill mort, Álex Lequio, a causa del càncer. En les últimes hores, per desconnectar, ha sortit a passejar pels carrers de Miami, on es troba actualment, i ha protagonitzat un tens moment amb els periodistes que l'estaven gravant.

Què ha passat? El programa de Ana Rosa, dels matins de Telecinco, s'ha fet ressò d'unes imatges d'Ana Obregón. Unes imatges on es veu la presentadora i actriu passejant la seva neta amb un cotxet de color rosa. Obregón, que llueix un vestit blanc molt estiuenc, també va acompanyada de la noia interna que té, que l'ajuda en tot moment ara que ha de canviar bolquers. Unes imatges on els periodistes, aprofitant la publicació del llibre, pregunten a Obregón com es troba. Ana respon dient que està molt contenta i feliç. Tot seguit, explota contra els periodistes per queixar-se que no la deixen tranquil·la en cap moment.

En profunditat: Les paraules d'Ana Obregón, enfadada i molesta perquè els periodistes no la deixen de perseguir, han estat: "No em deixeu ni un minut!". Unes paraules que xoquen molt, tenint en compte que Ana Obregón no para de parlar de la seva nova etapa a través de les xarxes socials i revistes. Unes xarxes on, des del minut u, ha compartit fotos de la seva neta, que acaba de fer un mes de vida, sense respectar la seva intimitat. Parlem d'això:

 

Per acabar: En el llibre que acaba de publicar, un dels desitjos que tenia el jove Álex Lequio, la presentadora i actriu narra un fosc episodi de la seva vida que es va produir quan el seu fill va perdre la vida amb només 27 anys. El cas és que Obregón, com explica ella mateixa, es va intentar suïcidar des d'un setè pis. Finalment, no ho va fer perquè Alessandro Lequio, el que va ser la seva parella i pare del seu fill, li va dir unes paraules que la van remoure molt.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco