La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Laura Escanes parla de la seva mort i de com s'imagina el moment: "No vull fer-vos pena..."

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La influencer catalana Laura Escanes s'ha posat molt profunda a les xarxes socials. Tan profunda que fins i tot ha posat els pèls de punta amb el que ha dit. Impactant.

Què sabem? La jove de Barcelona, que viu a Madrid per motius laborals, ha parlat, a través de les seves xarxes, el seu compte d'Instagram, d'un tema delicat per a molts. Parlem de la mort. I és que Escanes, que no es porta gens bé amb el seu ex Risto Mejide, ha confessat quan creu que morirà i com s'imagina el fatídic moment. Una confessió terrorífica.

Què ha dit? Laura Escanes, a través de les seves històries d'Instagram, ha compartit un vídeo on apareix asseguda en una cadira mentre el seu maquillador de confiança la deixa ben mona. Un vídeo on Laura Escanes explica que s'està preparant per gravar una cosa molt especial per a ella, tot i que no sap en quin moment sortirà a la llum. I és que la catalana, a causa de la seva feina com a influencer, es passa la major part dels seus dies de rodatge en rodatge.

En profunditat: Un vídeo on Laura Escanes, just després de dir que no sap quan estarà disponible això últim que està gravant, ha fet una confessió molt impactant. La també escriptora diu: "Potser quan vosaltres veieu això que estic gravant jo ja no estic en aquesta vida. I és que sempre he pensat que em moriré jove". Unes paraules que no només han impactat a tots els seus seguidors, sinó també al seu maquillador. I és que en el vídeo se sent com l'expert en pintures de cara li diu: "No diguis això". Foto del moment:

Per acabar: Laura Escanes respon al seu maquillador dient: "De veritat que ho penso. No ho dic per fer-vos pena, però que em moriré jove ho he pensat sempre". Unes paraules que segur no fan gràcia a Álvaro de Luna, la seva actual parella, que està molt enamorat d'ella. I és que la catalana i l'artista de Sevilla es van conèixer durant el setembre del 2022. Des de les hores s'han tornat inseparables. Una relació que cada vegada és més ferma, a jutjar per tot el que tots dos comparteixen a través de les seves xarxes.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes