La Jungla
Foto: | Cuatro
Xarxes

Risto Meijde víctima d'una gran estafa i demana ajuda als seus seguidors

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

El presentador català de Mediaset, Risto Mejide, ha denunciat a través de les xarxes socials l'estafa de la qual ha estat víctima en les últimes hores.

Què sabem? Molts són els famosos que pateixen estafes a través de les xarxes socials, amb perfils falsos que es fan passar per ells. L'últim a sortir escaldat ha estat el català Risto Mejide, tal com ha anunciat fa poques hores a través del seu perfil oficial d'Instagram, on acumula quasi un milió i mig de seguidors.

Què ha passat? Risto Mejide ha estat víctima d'una estafa durant les últimes hores. El cas és que un compte fals, que es fa passar pel presentador, ha publicat un missatge dient que Mejide té greus problemes amb la seva actual nòvia, Natalia Almarcha, amb qui surt des de fa uns mesos. Una nòvia, publiquen des del compte fals, que li vol treure tots els diners que el presentador ha guanyat en aquests últims anys amb la seva feina a la televisió. Un missatge molt mal escrit, on pràcticament no s'entén res, on també es pot llegir el següent: "Vaig invertir alguns diners en una empresa de seguretat de Turquia i l'empresa necessita que vagi a recollir els diners o el govern els confiscarà". L'estafa que Risto Mejide ha denunciat a través de les xarxes és la següent:

En profunditat: Una delicada situació amb la qual el presentador ha demanat ajuda als seus seguidors. Ho ha fet dient que li donin un cop de mà en denunciar el compte fals, des d'on es fan passar per ell. "Aquesta pàgina es fa passar per mi per estafar a la gent", afegeix el que va ser parella de Laura Escanes, amb qui no manté massa bona relació.

Per acabar: Unes estafes que no són la primera vegada, ni segurament l'última, que afecten els famosos. Carlota Corredera i Tania Llasera, per exemple, molt sovint denuncien que utilitzen les seves imatges per vendre dietes miracle per perdre pes en molt poc temps.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram