La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El pitjor moment de Laura Escanes després de separar-se de Risto Mejide: "No feia falta"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana Laura Escanes ha participat en un pòdcast d'un amic seu per parlar, entre altres coses, dels inicis de la seva relació amb Álvaro de Luna, del malament que ho va passar després de la seva separació o del moment que viu en l'actualitat.

Què sabem? Laura Escanes s'ha aficionat al món dels pòdcast. La catalana, que descarta tornar a Barcelona, ha participat en el pòdcast d'un amic seu per parlar de diversos temes. Una conversa de gairebé una hora de duració on la catalana ha recordat un dels pitjors moments que ha viscut en els últims mesos.

Què ha dit? Laura Escanes ha recordat tot l'assetjament i persecució que va rebre, per part dels mitjans de comunicació i paparazzi, després de la seva ruptura amb Risto. Un moment molt complicat per a ella, ja que considera que "no feia falta". Segons ha dit: "El que més por em feia era la falta de privacitat. Hi havia dies que travessaven la porta de casa o es publicaven vídeos on es veien totes les matrícules". També ha dit que ser el centre de la notícia no li agrada, però que ho entén i no li queda altra que aguantar-se. "Intento portar-ho de la manera més natural possible perquè, al cap i a la fi, no estic fent res dolent".

A més: En el pòdcast on ha participat Laura Escanes, del nòvio d'una de les seves millors amigues, també ha recordat com van ser els inicis de la seva relació amb Álvaro de Luna. "Era un merder quan ens estàvem coneixent perquè hi havia moltes barreres que impedien que les coses fossin naturals. Era una mica com un guió d'una pel·lícula", ha explicat. També ha dit: "Recordo que en aquell moment cada vegada que la premsa em veia amb un noi diferent deien que era el meu nòvio. Cada setmana en tenia un de diferent".

Per acabar: La catalana ha confessat que a diferència del que molta gent es pensa, la seva relació amb el seu pare és molt bona. Tot i que no publica fotos d'ell perquè prefereix respectar la seva intimitat. El mateix fa amb el seu germà, amics íntims, tiets o cosins. "Estic en un molt bon moment de la meva vida, no sé si en el millor. Però vull pensar que en vindrà un altre d'encara millor. Han estat uns mesos de molts canvis, però estic molt orgullosa de com ho he gestionat", ha sentenciat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes