La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Així respon Risto a Laura Escanes, pel que diu del boníssim sexe que té amb el seu nòvio

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La catalana Laura Escanes ha parlat de la fantàstica relació i del bon sexe que té amb Álvaro de Luna

Què sabem? En un vídeo de TikTok que s'ha fet viral en les últimes hores Laura Escanes confessa que mai havia gaudit tant del sexe com fins ara, que està sortint des de fa mesos amb el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna.

Què ha passat? Les paraules de Laura Escanes parlant de la seva vida íntima amb el seu nòvio han arribat a les orelles de Risto Mejide. Per aquest motiu el presentador de Telecinco, a través de les seves xarxes, no ha dubtat a respondre a la que va ser la seva parella i és mare de la seva filla Roma.

En profunditat: Amb una imatge de cos sencer, on apareix molt elegant amb una americana blava i uns pantalons del mateix color, Risto Mejide diu: "Només hi ha una manera de ser feliç. Dedicar el teu temps, amor i estima als que volen el teu bé. I la més absoluta indiferència a tota la resta". Unes paraules amb les quals deixa claríssim que no dona la més mínima importància a tot el que Laura Escanes pugui dir d'ell.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)

A més: Laura Escanes, conscient de la repercussió que han tingut les seves paraules, en el seu compte de Twitter ha demanat que deixin d'interpretar tot el que diu com un atac a Risto Mejide. "A veure si a partir d'ara no podré parlar perquè tot s'ha de relacionar amb mal rotllo. És esgotador", ha assegurat. Paraules amb les quals ha rebut el suport de la seva actual parella, Álvaro de Luna, que ha dit: "Heu de follar més i deixar de molestar tant".

Per acabar: La publicació que Risto Mejide ha fet en el seu compte d'Instagram contestant a Laura Escanes, després que hagi dit que el sexe és millor amb Álvaro de Luna que amb ell, acumula molts comentaris. Alguns d'ells són: "Totalment d'acord amb tu", "De quina una t'has lliurat", "Per ser feliç comença per fer les paus amb la teva mare" o "Quina sortida de to que tenen algunes".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes