La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Ruth Jiménez no es talla parlant de Laura Escanes i li envia aquest missatge

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | 8tv

La presentadora i col·laboradora de la televisió privada catalana, Ruth Jiménez, ha dedicat unes paraules a Laura Escanes.

Què sabem? Ahir dijous 11 de maig a la nit Ruth Jiménez es va estrenar com a col·laboradora en el programa El Circ, de 8TV, presentat per Frank Blanco. Allà va parlar de Laura Escanes i li va enviar un missatge molt clar i directe.

Què ha passat? Durant el programa El Circ es van tractar diversos temes relacionats amb els famosos. Un dels temes va ser la polèmica que hi ha hagut amb la revista Forbes, en els últims dies, que ha fet un rànquing dels millors pòdcasts en l'àmbit espanyol. En aquest rànquing s'hi inclou el pòdcast que en el seu dia feien Laura Escanes i Risto Mejide, parlant de la seva relació, que es deia Cariño, ¿pero que dices? Un pòdcast que no va durar gaires mesos i es va acabar de manera radical quan Escanes i Risto van comunicar la seva separació.

En profunditat: Parlant d'aquesta notícia en el programa El Circ, Ruth Jiménez va donar la seva opinió sobre el pòdcast que Risto Mejide i Laura Escanes van fer junts. La presentadora va ser molt clara i directe. Va dir el següent: "les matrimoniades aquelles que feien". Unes declaracions amb les quals deixa clar queel pòdcast no li agradava i li semblava la cosa més avorrida i insípida del món.

A més: Ruth Jiménez no es va quedar aquí. La presentadora també va aprofitar per dir unes paraules a Laura Escanes. "Pot estar contenta perquè ara comencen a posar el seu nom, Laura Escanes, i ja no posen que és l'ex de Risto Mejide. Que en altres parelles això de ser l'ex ha durat més", fent referència al seu cas. I és que Ruth Jiménez va ser parella de Risto Mejide, amb qui té un fill en comú, que es diu Julio. El moment va ser aquest:

Per acabar: Unes paraules de Ruth Jiménez, al seu pas per 8TV, que no sabem si hauran arribat a les oïdes de Risto Mejide i Laura Escanes. En cas de ser així, què en pensaran?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes