La Jungla
Daniel Sancho, acusat d'assassinat a Tailàndia
Foto: Daniel Sancho, acusat d'assassinat a Tailàndia | EFE
Crim

La mare de Daniel Sancho viatja a Tailàndia per veure el seu fill, que ja coneix el resultat de la investigació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Daniel Sancho, acusat d'assassinat a Tailàndia
Foto: Daniel Sancho, acusat d'assassinat a Tailàndia | EFE

Després de tancar la investigació policial del cas de Daniel Sancho per l'assassinat d'Edwin Arrieta amb "evidències clares", la policia tailandesa va oferir una roda de premsa aquest dimarts per donar a conèixer els resultats de la investigació.

Situació actual: El subdirector de la policia tailandesa, conegut com a 'Big Joke', va demanar la pena de mort per a Daniel Sancho pel crim pel qual se l'assenyala com a presumpte autor, amb premeditació, per la mort i esquarterament d'Edwin.

En detall: Davant la notícia, la família del jove cuiner ha mantingut un perfil baix mediàticament, però el programa En boca de todos ha avançat que Silvia Bronchalo, la mare de Daniel, es troba viatjant a Tailàndia.

  • La periodista Esther Yáñez ha informat que Bronchalo visitarà imminentment el seu fill: "La mare de Daniel està viatjant en aquests moments fins a Tailàndia, concretament fins a la presó per visitar a les pròximes hores al seu fill".
  • A més, segons ha informat la reportera del programa, durant el matí d'aquest dimecres la policia ja hauria avisat al jove de l'esperada visita a Koh Samui.

En profunditat: Encara amb molts detalls que estan en l'aire i incongruències de les proves del crim, l'acusat ha estat interrogat per la policia tailandesa durant dues hores i mitja, en presència del seu advocat.

  • En boca de todos ha aconseguit parlar amb l'advocat de Daniel Sancho a Tailàndia, tal com ha confirmat la reportera desplaçada al país asiàtic: "L'hem preguntat com està Daniel, i molt nerviós ens ha respost que encara està esperant per sortir d'aïllament i que a partir de demà haurà d'enfrontar-se a una nova vida, però respecte a la pena capital encara no ho contempla".
  • L'advocat ha confirmat al programa que Daniel ha testificat durant el matí d'aquest dimecres i que l'acusat és coneixedor del resultat de la investigació.

A partir d'ara: Aquest dijous 17 d'agost, Daniel Sancho deixarà d'estar en aïllament per protocol covid-19 i s'iniciarà el compte enrere dels dies fins al judici en menys de tres mesos.

Categoria: La Jungla