La Jungla
Daniel Sancho, arrestat per la policia
Foto: Daniel Sancho, arrestat per la policia | Cuatro
Televisió

Novetats en el cas de Daniel Sancho: podria haver-hi una tercera persona involucrada

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Daniel Sancho, arrestat per la policia
Foto: Daniel Sancho, arrestat per la policia | Cuatro

Noves dades al cas de Daniel Sancho podrien fer un "gir de 180 graus", com ha expressat la criminòloga contractada per l'actor Rodolfo Sancho i Silvia Bronchalo, pares del jove. La seva hipòtesi se sumaria a la de Ramón Chipirrás, portaveu de la família, i a la de l'equip de rescat de les restes del cos d'Edwin Arrieta.

La situació actual: Daniel Sancho continua en presó provisional a l'espera que acabi la investigació i se celebri el judici pel presumpte assassinat, amb possible premeditació i ocultació de proves, d'Edwin Arrieta en mans seves.

Què en sabem: Ramón Chipirrás, portaveu de la família Sancho, s'ha pronunciat avui al programa Y ahora, Sonsoles d'Antena 3, on ha esmentat que una de les qüestions que encara no s'ha aclarit és la possibilitat que Daniel no hagués actuat en solitari.

  • Des del Despatx Criminològic-Jurídic Balfagón-Chipirrás, han assegurat que mai han vist un fet semblant on l'autoria hagi estat únicament en mans d'una persona només: "Algú més hi ha intervingut en això, per temps i perquè tenim accés a certa informació que ens diu que aquestes restes que han trobat els sanitaris no els podia haver fet una sola persona".
  • El criminòleg també ha compartit la situació que està vivint Daniel Sancho dins de la presó a Tailàndia, qui hauria patit una baixada "emocional i psicològica" en els darrers dies.

Què en diu Carmen Balfagón: Tot i la informació que ha fet pública Galiacho a La última noche de Telecinco, dient que la policia farà una roda de premsa el pròxim dimarts, l'advocada i, ara, portaveu de la família, ha opinat que encara falta molta informació i que, tot i la possible roda de premsa, la investigació continuarà i "esgotaran el temps per tancar la instrucció".

  • La criminòloga assegura que "sap moltes coses que no es poden dir encara" i que també valora la possibilitat que almenys una tercera persona hagués estat partícip en el cas, a falta de conèixer i confirmar noves informacions que encara no s'han fet públiques.

A més, el programa Y ahora, Sonsoles ha parlat en exclusiva amb l'equip encarregat de rescatar el cos d'Edwin, els quals han confirmat que van treballar en la recollida de les restes de la víctima a la platja i l'abocador: "La policia ens va dir que agaféssim les restes per analitzar-les i veure quines parts eren", ja que l'encarregada de l'abocador creia que eren "trossos de porc", però amb una olor molt diferent, fins que es van adonar que es tractaven de restes humanes.

  • L'expert també s'ha sumat a l'opinió del despatx seleccionat per la família i considera que els fets no els va poder fer una única persona en solitari.
Categoria: La Jungla