La Jungla
Jurat de 'MasterChef Celebrity 8', a la primera promoció
Foto: Jurat de 'MasterChef Celebrity 8', a la primera promoció | RTVE
Televisió

RTVE llança la primera promo de 'MasterChef Celebrity 8' amb els 15 famosos concursants

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Jurat de 'MasterChef Celebrity 8', a la primera promoció
Foto: Jurat de 'MasterChef Celebrity 8', a la primera promoció | RTVE

Després de conèixer que Jordi González presentarà un nou magazín a les tardes de la televisió pública per fer front a Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega, RTVE ja ha començat a promocionar la vuitena edició de MasterChef Celebrity, que arribarà a les pantalles a la nova temporada, previsiblement, al setembre.

Què en sabem: Les gravacions de la nova edició del programa culinari amb famosos ha arribat a la seva fi i ja coneixem els noms dels concursants de la vuitena edició del format:

  • D'una banda, tenim al bloc dels actors i les actrius: Eduardo Casanova, actor, guionista i director de cinema; Laura Londoño, actriu colombiana que ha rebut popularitat a Espanya pel seu paper protagonista a Café con aroma de mujer; Jorge Sanz, guanyador d’un Goya i participant d'altres programes de televisió; Miguel Diosdado, reconegut pel seu paper a Las chicas del cable i altres sèries diàries com Acacias 38 o Amar en tiempos revueltos; i Blanca Romero, reconeguda pels seus papers a Física o químicaBienvenidos a Edén.
  • Les presentadores de televisió Toñi Moreno, després del seu salt a RTVE amb Plan de tarde, i Tania Llasera, destacada pel seu pas per Fama a bailar i La Voz com a conductora.
  • Les models Palito Dominguín, filla de Lucía Dominguín i exconcursant de Supervivientes 2021, i Sandra Gago, model de grans campanyes internacionals i parella de Feliciano López.
  • L'influencer Daniel Illescas, model i creador de continguts amb més d'un milió de seguidors a Instagram.
  • Álvaro Muñoz Escassi, genet i jugador de polo, relacionat amb la premsa rosa espanyola. A més d'exconcursant de Supervivientes, Acorralados i ¡Mira quién salta!.
  • Genoveva Casanova, empresaria espanyola i directora de Relacions Institucionals de la Fundació Casa de Alba.
  • Els humoristes César i Jorge Cadaval, coneguts com Los Morancos, que ja han participat en nombrosos programes televisius com Tu cara me suena.
  • I, finalment, Jesulín de Ubrique, extorer i va ser parella de Belén Esteban, amb qui va tenir la seva filla Andrea.

En detall: El talent show produït per Shine Ibera ha llançat el seu primer vídeo promocional amb els tres membres del jurat, Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz, i alguns dels aspirants famosos.

  • "Estem a punt de començar i jo encara no sé si m'he de fer la xunga, la guapa...", comença dient Blanca Romero a la promoció, juntament amb Tania Llasera. En un altre tall, Jordi Cruz pica Toñi Moreno: "No fiquis la pota, que a tu t'agrada molt això". I a qui també es veu en la promoció és Los Morancos, que vacil·len el membre del jurat més jove: "Jordi Cruz, et menjarem".

A més, a aquesta edició el format obrirà el 'Gabinet de queixes' de MasterChef, on els concursants podran aclarir els seus dubtes i exposar les seves opinions davant el jurat del programa.