La Jungla
Foto: | TVE
Televisió

Jordi González estrena programa a TVE per competir amb Ana Rosa Quintana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TVE

Des de fa unes setmanes el català de Barcelona Jordi González presenta a Televisió Espanyola el programa Lazos de sangre. Ho fa durant les nits de dimarts. Un programa amb el qual el català ha tornat a la televisió després d'una temporada desaparegut. Un format de televisió amb el qual Jordi González guanya moltíssims diners per programa. En total 15.000 euros, segons s'ha sabut recentment.

Què sabem? Durant el dilluns 14 d'agost s'ha conegut una notícia impactant que segur que no ha fet gens de gràcia a la periodista Ana Rosa Quintana, ara presentadora estrella de Telecinco, que es prepara per debutar a les tardes de Mediaset a partir del mes de setembre amb el seu nou programa que es dirà TardeAR.

Què ha passat? Jordi González enforteix els seus vincles amb la cadena pública Televisió Espanyola signant un nou projecte televisiu. Un programa que es començarà a emetre a partir del setembre, coincidint amb la nova temporada televisiva i ofertes de les principals cadenes.

En profunditat: El català, vinculat durant molt temps a Mediaset, estrenarà un nou programa durant les tardes de Televisió Espanyola, a finals de setembre, a partir del dia 25. Així ho avança el portal Algo Pasa TV. Un espai que es dirà La plaza i que s'emetrà després de les sèries La Promesa i Salón de té La Moderna. Un programa que es farà en directe des de Madrid, des dels estudis de Televisió Espanyola de Prado del Rey. Parlem d'això:

Per acabar: Una aposta de Televisió Espanyola pel català Jordi González per fer la competència a Ana Rosa Quintana durant les tardes de Telecinco. També per competir amb Sonsoles Ónega, que continuarà al capdavant del seu programa Y ahora Sonsoles, a Antena 3, amb el que durant aquesta temporada ha marcat molt bones dades d'audiència.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RTVE Televisió