La Jungla
Foto: | TVE
Televisió

Jordi González es fa d'or a Televisió Espanyola: el que cobra per programa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TVE

El presentador de televisió català Jordi González ha començat una nova etapa a Televisió Espanyola, després de molts anys lligat a Telecinco, del grup Mediaset.

Què sabem? Telecinco viu un dels seus moments més delicats de la història. Molts són els col·laboradors i presentadors que durant els últims mesos han desaparegut de la cadena, o han marxat a altres empreses, on es guanyen millor la vida. Això es tradueix a dades molt baixes d'audiència i a un desinterès general per part dels espectadors.

Què ha passat? Jordi González ja no forma part de la plantilla de presentadors de Telecinco. El català es va agafar un any sabàtic de Mediaset i amb la marxa de Paolo Vasile, Jordi González també va decidir marxar de la cadena perquè el seu contracte amb l'empresa va arribar a la seva fi. No obstant ha mogut fils i ara està molt ben col·locat a Televisió Espanyola on guanya una fortuna.

En profunditat: Des de fa unes setmanes Jordi González presenta el programa Lazos de sangre, a TVE. Un espai on cada capítol es repassa la vida d'una persona molt famosa. Un programa on Jordi González guanya molts diners, convertint-se en un dels presentadors millor pagats de la televisió pública. Segons revela un portal dedicat a notícies de televisió, Tvienes, el presentador de Barcelona té un sou altíssim. Per cada programa que presenta de Lazos de sangre guanya un total de 15.000 euros.

Per acabar: Està previst que aquesta nova temporada de Lazos de sangre tingui una entrega de sis capítols. De manera que Jordi González en total guanyarà 90.000 euros. Un espai produït per Tesseo Producciones, que es va estrenar a la televisió l'any 2018 i que actualment s'emet durant els dimarts a la nit al voltant de dos quarts d'onze.

 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió RTVE