La Jungla
Carlos Sobera i el teatre de 'The Musical of Your Life'
Foto: Carlos Sobera i el teatre de 'The Musical of Your Life' | Telecinco/Mediapro
Televisió

L'exitós programa musical que arribarà a Espanya amb Carlos Sobera: tots els detalls

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Sobera i el teatre de 'The Musical of Your Life'
Foto: Carlos Sobera i el teatre de 'The Musical of Your Life' | Telecinco/Mediapro

Telecinco ja ha publicat la promoció dels principals productes de la pròxima temporada i, entre ells, destaca el retorn de GH VIP i la versió de l'exitós format belga The Musical of Your Life, que s'adaptarà a Espanya amb el nom El musical de tu vida.

Què sabem: Mediaset ha comprat els drets de The Musical of Your Life, un format musical belga que va guanyar el Premi Internacional al Millor Format d'Entreteniment Factual als MIPTV 2022.

En xifres: La primera temporada del show va arrasar a Bélgica, al canal Play4, assolint una quota de pantalla mitjana del 35,7%, assegurant una segona edició del format.

En detall: A Espanya, el nom que rebrà el format serà El musical de tu vida. L'adaptació del programa original s'emetrà a Telecinco i comptarà amb Carlos Sobera com a mestre de cerimònies.

  • Segons va mencionar Marta Ezpeleta, directora de The Mediapro Studio Distribution, quan la productora va arribar a l'acord amb la productora belga: "Estem orgullosos d'haver guanyat la confiança de Be-Entertainment per oferir-nos l'adaptació de The Musical of Your Life, un format que pot tenir moltes possibilitats de repetir el fenomen d'èxit a Espanya".

En profunditat: Ambientat en un teatre real, The Musical of Your Life rendeix tribut cada setmana a un famós. Cada personatge convidat es troba amb el presentador en aquest espai per mantenir una entrevista en profunditat sobre la vida. Mentrestant, a l'escenari, cinc moments clau de la biografia de l'entrevistat són recreats en forma d'actuacions musicals, que posteriorment la persona entrevistada té l'oportunitat de reflexionar i narrar el que ha suposat a la seva vida les escenes més identitàries de la seva vida. Entre el públic seuen els seus familiars i amics més propers, llestos per presenciar aquests moments memorables, traduïts en escenes musicals commovedores.

  • Pel que es pot veure al format original, l'entrevista es converteix en musical en els moments més destacats de cada entrevistada o entrevistar, com pot ser el primer amor, celebracions significatives o moments clau de la trajectòria professional de la persona entrevistada.