La Jungla
Lydia Lozano a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas
Foto: Lydia Lozano a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas | Europa Press
Televisió

Lydia Lozano torna a esclatar contra Telecinco: "Així és la venjança..."

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lydia Lozano a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas
Foto: Lydia Lozano a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas | Europa Press

Aquest dijous, la premsa ha trobat a Lydia Lozano a l'aeroport madrileny Adolfo Súarez camí a Menorca amb el seu marit Charlie. I responent a les preguntes que li feien, l'excol·laboradora de Sálvame ha tornat a esclatar contra Telecinco després de la cancel·lació definitiva del programa.

D'on venim: Aquestes setmanes enrere, els excol·laboradors de Sálvame que protagonitzaran el nou docureality de Netflix han estat viatjant a Miami i Mèxic, iniciant així les gravacions.

  • Excol·laboradors com Belén Esteban, Kiko Hernández o Kiko Matamoros han llançat alguna pulla a Telecinco, ja fora de la cadena. De fet, en una de les visites a un programa a Amèrica, Kiko Hernández va verbalitzar que des que se n'havien anat de Telecinco, la cadena estava caient en audiències, paraules amb les quals Lydia Lozano assentia amb el cap.

En detall: Ara, poc després de tornar del viatge laboral amb Netflix, la premsa ha tornat a trobar a l'excol·laboradora de Sálvame a l'aeroport, acompanyada pel seu marit Charlie, amb qui ha viatjat fins a Menorca per estar amb amics de la parella, com ara bé Alejandro Abad.

Què en diu Lydia Lozano: Preguntada pels comentaris d'alguns personatges públics, l'excol·laboradora de Sálvame ha fet referència a Armando del Río, l'actor que va criticar el magazín: "Em dona igual l'actor, no sé qui és, no l'he vist en la meva vida... va dir que a l'hora nostra s'havia de llegir, anar al cinema i tal. Jo llegeixo, vaig al cinema, em veig totes les sèries i treballo molt. No sé per què s'ha de ficar amb nosaltres".

  • Per tancar el tema, Lydia Lozano ha aprofitat per llançar una pulla a Telecinco per les audiències que està assolint des que va cancel·lar Sálvame i la posterior cancel·lació de la sèrie Mía es la venganza: "Així és la venjança. Ui, l'han tret! Ho sento moltíssim...", ha dit amb un to irònic.
Categoria: La Jungla