La Jungla
Els col·laboradors de 'Sálvame' a la promoció de Netflix
Foto: Els col·laboradors de 'Sálvame' a la promoció de Netflix | Netflix
Televisió

Els col·laboradors de 'Sálvame' revolucionen l'aeroport: pillats camí a Amèrica amb Netflix

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Els col·laboradors de 'Sálvame' a la promoció de Netflix
Foto: Els col·laboradors de 'Sálvame' a la promoció de Netflix | Netflix

Gairebé un mes després de la fi de Sálvame i a menys d'una setmana de l'últim Deluxe a Telecinco, els col·laboradors mítics de Sálvame han estat pillats a l'aeroport camí a Amèrica per iniciar el rodatge que prepara 'La fábrica de la tele' per a Netflix.

D'on venim: Coincidint amb l'emissió de l'últim programa de Sálvame, Netflix va publicar una promoció revolucionària amb els 8 col·laboradors del mític magazín que participaran en el nou projecte que farà 'La fábrica de la tele' juntament amb Netflix.

  • A més, l'últim Deluxe de la història, el darrer divendres 14 de juliol, també va finalitzar el programa amb un acomiadament carregat d'indirectes i donant peu a una vida alternativa que tindria l'essència de Sálvame més enllà de la seva etapa històrica a Telecinco.

En detall: Aquest dimecres, els vuit col·laboradors de Sálvame escollits per viure aquesta aventura a Netflix han estat captats per la premsa a l'Aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas, juntament amb el director del docureality, David Valldeperas, tal com vam confirmar en exclusiva a 'Principal'.

  • Belén Esteban, Kiko Hernández, Lydia Lozano, Kiko Matamoros, María Patiño, Víctor Sandoval, Terelu Campos i Chelo García-Cortés, juntament amb David Valldeperas, han estat fotografiats i gravats pels paparazzis a l'aeroport de Madrid, iniciant aquesta nova aventura.
  • Les imatges no han passat gens desapercebudes a les xarxes socials, ja que s'ha vist als col·laboradors arribar a la terminal amb les seves maletes, les fotografies que Terelu Campos i María Patiño tenien al passadís dels famosos a Mediaset i l'icònic "pulpillo" del programa.
  • Els col·laboradors, i nous protagonistes del docureality de Netflix, han arribat a l'aeroport amb looks d'estiu i amb colors cridaners, jugant així amb el show que tenen acostumats als espectadors.

Què en sabem: A partir d'ara, i després de la seva primera parada a Amèrica, els vuit col·laboradors i tot l'equip faran diverses parades a diferents territoris dels Estats Units, Llatinoamèrica i Espanya.