La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Chelo García-Cortés visita TV3 i diu el que mai s'ha atrevit a dir de 'Sálvame'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | TV3

Chelo García-Cortés, la que va ser col·laboradora del programa Sálvame, ha visitat durant la tarda del dimecres 5 de juliol el programa Planta Baixa, presentat durant la tarda per Agnès Marquès.

Què sabem? La periodista del cor ha parlat del final del programa Sálvame, després de 14 anys en antena. També ha donat algunes pinzellades del nou projecte que ella i alguns dels seus antics companys de Sálvame començaran a gravar d'aquí a poc temps per a la plataforma de continguts, Netflix.

Què ha dit? Chelo García-Cortés ha confessat que des que es va acabar el programa Sálvame té "molt dolor" a dins seu. I és que la periodista del cor es va incorporar al programa de les tardes de Telecinco, gairebé en els seus inicis, després de marxar d'Antena 3 i apostar per Telecinco. "He estat més de 13 anys amb els meus companys i em produeix una gran pena i tristesa el fet d'ara no poder-los veure ni tocar", ha dit.

En profunditat: La periodista del cor, parlant amb Agnès Marquès, ha deixat clar que el programa Sálvame en cap moment va seguir un guió. Tot el que passava en el plató era natural i eren situacions que anaven sorgint a mesura que avançava el programa. "Recordo que ens donaven l'escaleta i jo sempre la veia molt tranquil·la. Mai sabíem res del que acabaria passant i els meus directors sabien perfectament com trencar l'escaleta. Sálvame era un programa molt viu i continua estant molt viu perquè és molt complicat cobrir les hores que nosaltres hem deixat lliures a la televisió, perquè hem sigut persones molt rebels i políticament incorrectes".

A més: La periodista també ha dedicat unes paraules a totes aquelles persones que durant anys han desitjat la fi del programa Sálvame i s'han dedicat a malparlar de totes les persones que treballaven en el format. "Els que més ens han atacat, ara resulta que s'avorreixen", ha dit. "Estic d'acord que Sálvame era teleporqueria, però hi ha més teleporqueria en altres cadenes quan veus que et volen prendre el pèl amb tot el que diuen i t'expliquen".

Per acabar: Abans de marxar del plató de Planta Baixa, Chelo García-Cortés, que ha confessat que sent un gran amor per TV3 perquè és la cadena on ella va començar a fer tele amb Jordi González, ha compartit amb Agnès Marquès tot el que ella sap del nou projecte que es començarà a fer per la plataforma Netflix. "Jo imagino que hauré de fer les maletes al voltant del dia 17 de juliol, però encara ningú ens ha dit res. Només sabem que som vuit col·laboradors, que tindrem tot el dia una càmera al davant i que ens portaran a Miami i Mèxic".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Telecinco