La Jungla
Pedro Sánchez, a 'Lo de Évole'
Foto: Pedro Sánchez, a 'Lo de Évole' | La Sexta
Televisió

Pedro Sánchez, de la fi de 'Sálvame': "Em sembla un error que Jorge Javier no continuï a la pantalla"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Pedro Sánchez, a 'Lo de Évole'
Foto: Pedro Sánchez, a 'Lo de Évole' | La Sexta

El pròxim 23 de juliol se celebraran les eleccions generals i Pedro Sánchez es juga mantenir la seva posició de president de govern. Per aquesta raó, el president ha començat la seva gira prèvia a les eleccions. I, d'entre les preguntes de l'Évole, Sánchez s'ha pronunciat respecte a la fi de Sálvame, la seva relació amb Ana Rosa Quintana i la posició de Jorge Javier Vázquez.

D'on venim: Des que va publicar-se la notícia i  Mediaset confirmés la fi de Sálvame a Telecinco, el compte enrere es va posar en marxa fins al darrer divendres, que va finalitzar les seves emissions.

  • Así es la vida, un nou magazín presentat per Sandra Barneda, serà qui substitueixi el programa que, fins el moment, ha estat líder de les tardes de la principal cadena de Mediaset. Tot i això, Ana Rosa Quintana s'encarregarà d'ocupar aquesta franja a partir del setembre.
  • A més, ja s'ha publicat que 'La fábrica de la tele' i Netflix han firmat un nou programa  que es grabarà aquest estiu amb els 8 col·laboradors mítics del format. Aquesta és la primera promoció:

A més: Durant la conversa, Évole va preguntar a Pedro Sánchez per la seva relació amb Atresmedia i Mediaset: "Bé, professional i respectuosa", insistint en no comparar els dos principals grups de comunicació.

En detall: Jordi Évole ha sorprès els espectadors de Lo de Évole quan el presentador li ha preguntat a Sánchez per la cancel·lació de Sálvame: "La notícia més sorprenent del panorama televisiu".

  • El president també ha opinat de Jorge Javier: "A mi em sembla que Jorge Javier és un monstre de la televisió".
  • El presentador va indicar-li que li parlava del presentador estrella de Mediaset fins al moment i d'Ana Rosa: "Són dos grans professionals dels mitjans de comunicació i aquí hi ha les audiències que tenen".
  • A més, el presentador ha tornat a fer èmfasi en la relació amb la presentadora: "A mi em sembla un error i una llàstima que Jorge Javier no continuï a les pantalles. Espero que trobi aviat un espai on pugui fer programes".

En profunditat: Preguntant més insistentment per Ana Rosa, Sánchez no s'ha callat: "Amb Ana Rosa, des de ja fa temps, no tinc conversa. Però espero anar aviat al seu programa".