La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Telecinco recupera aquest col·laborador de 'Sálvame' pel programa de Sandra Barneda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Des de fa setmanes Telecinco està en caiguda lliure sense frens. I és que la cadena de Fuencarral està fent les seves pitjors dades d'audiència de la història.

Què sabem? Els directius de Telecinco estan desesperats i no saben que fer per remuntar les audiències i que les coses tornin a anar com abans. La preocupació és real. La cadena no para de perdre espectadors i acumular males dades, després de la cancel·lació del programa Sálvame i la fuga de col·laboradora i presentadors que hi ha hagut.

Què ha passat? L'espai que Sálvame ha deixat a la graella ara l'ocupa la catalana Sandra Barneda amb un programa que es diu Así es la vida. El mateix fa durant les nits del divendres, per ocupar l'espai del Deluxe. Un programa que en un principi es presentava com un format fresc i diferent de Sálvame, però que cada cop més escombra cap a Sálvame per intentar millorar les seves audiències i enganxar al públic.

En profunditat: El programa de la catalana Sandra Barneda ha sorprès als espectadors de la cadena amb el fitxatge que han fet aquest mateix dijous 3 d'agost per intentar millorar la seva audiència. I és que l'espai de notícies del cor i entreteniment ha fitxat a un col·laborador de Sálvame. Parlem del periodista i paparazzi Antonio Montero, parella de la també periodista i col·laboradora de televisió Marisa Martín Blázquez. "M'alegra venir i veure aquest plató tan bonic", ha dit Montero. "He estat allunyat de la tele durant unes setmanes i m'impressiona tornar", ha afegit amb relació al final del programa Sálvame, el passat 23 de juny.

Per acabar: El programa de Sandra Barneda també compta amb la presència del col·laborador i periodista José Antonio Avilés, que també va estar participant en el programa Sálvame durant els seus últims mesos de vida abans de la cancel·lació. Quin serà el següent fixatge que faci el programa de les tardes de Sandra Barneda per evitar ensorrar-se encara més?

 

Categoria: La Jungla