La Jungla
Sandra Barneda, presentadora d''Así es la vida'
Foto: Sandra Barneda, presentadora d''Así es la vida' | Telecinco
Televisió

Sandra Barneda respon contundent a Bertín: "M'encantaria que no només hagués nomenat dones"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Sandra Barneda, presentadora d''Así es la vida'
Foto: Sandra Barneda, presentadora d''Así es la vida' | Telecinco

Davant la polèmica generada per l'embaràs de Gabriela Guillén pel fill que espera amb Bertín Osborne, aquest cap de setmana el cantant s'ha pronunciat i ha assenyalat a algunes presentadores de televisió. En conseqüència, Sandra Barneda ha volgut replicar al cantant.

D'on venim: Bertín Osborne va publicar un vídeo a les xarxes socials en el qual es queixava de "les especulacions" i la pressió mediàtica a la qual s'ha vist sotmès per la polèmica generada arran de l'embaràs de Gabriela Guillén. El cantant va assenyalar públicament a diverses presentadores de televisió, com María Patiño, Sonsoles Ónega i Sandra Barneda per la cobertura de la notícia la darrera setmana.

A més, aprofitant que presentava Socialité, María Patiño va respondre al cantant aquest cap de setmana reconeixent que el tracte amb el cantant sempre ha sigut molt bo personalment, però que ha informat de la notícia amb distància de la seva experiència amb Bertín.

En detall: Aquest dilluns, a Así es la vida, Sandra Barneda ha respost al cantant sense entendre la seva posició, ja que considera que Bertín és "gos vell i sap el que és aquesta professió": "S'ha col·locat en el lloc de víctima i mai li ha encaixat". 

  • La presentadora de Telecinco ha expressat que li hagués agradat que no només hagués nomenat a dones, "sinó també a homes". I, malgrat considerar que Bertín està en tot el seu dret, s'ha dirigit directament al cantant en directe recordant-li que ell va ser el primer a negar la relació amb Gabriela: "Quan ets incoherent, sembres el dubte".

Què diu Sandra Barneda: La presentadora ha continuat dirigint-se al cantant de manera contundent després que ell l'hagués assenyalat al vídeo compartit a les xarxes socials. Aquests són els titulars del que ha dit:

  • "Crec que es llança als lleons i que després ha vist una imatge no bona per a ell. Segurament, no acord amb el que ell pot pensar".
  • "Estem aquí per recollir amb estima qualsevol declaració que faci".
  • "No s'ha fet cap atac a Gabriela. Tot el contrari, l'hem defensat més que altres i que ell mateix".
  • "Som molt diferents, hem tingut molt bons debats i et dic, personalment, que m'ataquis a mi de tractar de posar a Gabriela en un lloc que no es mereix, no. Una altra cosa pot ser, però això no".