La Jungla
Mercedes Milá, a 'Joaquín, El Novato'
Foto: Mercedes Milá, a 'Joaquín, El Novato' | Antena 3
Televisió

Mercedes Milá esclata contra Bertín Osborne en confirmar la seva paternitat: "És repugnant"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Mercedes Milá, a 'Joaquín, El Novato'
Foto: Mercedes Milá, a 'Joaquín, El Novato' | Antena 3

Bertín Osborne s'ha convertit en el tema del moment, després de conèixer la seva paternitat als 69 anys i les seves polèmiques paraules. En conseqüència, les reaccions a les xarxes socials i de rostres coneguts no han trigat a arribar, destacant a Mercedes Milá, que s'ha dirigit al cantant contundentment.

D'on venim: Aquest dimecres, la revista 'Lecturas' ha confirmat en exclusiva que Bertín Osborne serà pare per sisena vegada amb 69 anys. Segons la publicació, al cantant s'hauria relacionat des de l'abril d'aquest any amb Marlises Gabriela Guillén, una jove de 32 anys embarassada de tres mesos.

En detall: Un dels rostres coneguts que més transcendència ha generat és Mercedes Milá, qui s'ha pronunciat dirigint-se directament a Osborne, a través del seu compte d'Instagram: "Ens coneixem fa molts anys, però aquesta reacció teva a l'embaràs amb la noia amb qui estaves, estàs o el que sigui... el cas és que has tingut relacions amb ella, o sigui, t'has acostat amb ella... l'has ficat en calent, diguem-ho així".

Què ha dit Milà: La periodista s'ha mostrat indignada amb la reacció del cantant a la notícia pública, amb unes paraules que han estat molt aplaudides a les xarxes socials. Aquests són els titulars del que ha dit:

  • "La teva reacció dient que és un fill no desitjat és tan repugnant, trist i antiga... com passava abans, quan les dones es trobaven que la persona amb qui mantenien relacions es desatenia de les conseqüències".
  • "T'ho dic, segurament, sent massa excessiva, però no puc dir-te una altra cosa".
  • "A ella, li envio una abraçada gegant per dir-li: 'No estàs sola'".

A més: Mercedes Milá serà la padrina de l'últim Deluxe de la història a Telecinco aquest divendres. El programa presentat per María Patiño i Terelu Campos entrevistarà, entre altres convidats, a la mítica periodista i presentadora a l'últim programa del format abans de tancar portes.