La Jungla
Bertín Osborne, a 'Mi casa es la tuya'
Foto: Bertín Osborne, a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco
Famosos

Bertín Osborne, després de saber que tornarà a ser pare: "No és buscat ni desitjat"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Bertín Osborne, a 'Mi casa es la tuya'
Foto: Bertín Osborne, a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

Bertín Osborne ha parlat públicament de la seva nova paternitat, després de saber-se que espera el seu sisè fill, aquesta vegada amb la model i esteticista Marlises Gabriela Guillén. Segons el presentador, l'embaràs ha estat un accident, tot i que intentarà que al nen no li falti res.

Què en sabem? En una conversa amb la periodista Beatriz Cortázar, que aquest dimecres ha traslladat les seves declaracions al programa Es la mañana de Federico a esRadio, Bertín Osborne confirma la notícia de l'embaràs i sorprèn amb el que diu després. Segons la periodista, en un primer moment no va voler que la informació sortís a la llum, però ara que ho sap tothom el presentador vol deixar clar que no té cap relació amb la Gabriela.

Què diu Bertín Osborne?

  • "L'embaràs no és buscat ni desitjat".
  • "Intentaré ajudar i procuraré que al nen no li falti res".
  • "Són accidents que passen tots els dies en una relació, malgrat que es prenguin totes les mesures de protecció, que poden fallar".
  • "Gabriela és una dona molt bona i carinyosa, però no puc dir que n'estic enamorat si no ho estic".

A més, Bertín Osborne hauria volgut deixar expressament clar que assumirà la seva responsabilitat com a pare, però que la notícia no li ha produït cap alegria. També ha matisat que fa temps que no veu a la Gabriela, de qui ja s'ha distanciat. Una circumstància que no preveu que canviï.

D'on venim? Tal com ha avançat la revista Lecturas aquest dimecres, la Gabriela espera un fill d'en Bertín i es troba en el primer trimestre de l'embaràs. A més, ja hauria estat vista acudint a un centre de la Seguretat Social per una de les seves primeres visites.

En detall: Bertín serà pare per sisena vegada als 69 anys. L'aristòcrata va tenir quatre fills amb Sandra Domeq (tres nenes i un nen, que va morir poc després de néixer), i té dos fills més del seu matrimoni amb Fabiola Martínez, de qui es va divorciar el 2021.

Per acabar: Bertín va conèixer la Gabriela, de 32 anys (36 menys que ell), durant el mes d'abril de 2022, quan van fer junts un anunci d'El Capote, una marca de roba amb segell torero que introdueix banderes espanyoles en gran part de les seves peces. Un projecte del qual va sorgir aquesta íntima amistat, que ell sempre ha negat que hagués derivat en una relació de parella. De fet, l'aristòcrata ha reiterat més d'una vegada que tingués "cap intenció" d'enamorar-se i que la jove era només "una amiga especial" com "moltes altres".

Categoria: La Jungla