La Jungla
Juana Dolores, al programa 'Més 324'
Foto: Juana Dolores, al programa 'Més 324' | TV3
Famosos

Juana Dolores, desfermada contra Juliana Canet: "Imbècil i retardada"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Juana Dolores, al programa 'Més 324'
Foto: Juana Dolores, al programa 'Més 324' | TV3

Juana Dolores, la nova enfant terrible de la cultura catalana, es llança de nou als braços de la polèmica. Aquesta vegada, contra Juliana Canet, pel vídeo viral sobre Ibai Llanos i el sexe oral, malgrat que la influencer de Cardedeu ja ha demanat perdó en les últimes hores.

Què en sabem? A través del seu compte de Twitter, Juana Dolores s'ha pronunciat aquest dimarts sobre la polèmica amb Juliana Canet. L'escriptora del Prat de Llobregat l'insulta i diu que "és imbècil" i "una autèntica retardada", abans de demanar també que ningú no les compari, després de l'escàndol que va muntar amb Xavier Graset al Més 324: "No em fiqueu en el mateix sac de gent de merda".

Què diu Juana Dolores?

  • "Espero no trobar-me mai la Canet amb les meves amigues grasses, porque le vamos a toser".
  • "Amb la pasta que cobra per fer el pallasso, com a mínim que sigui bona gent i pensi una mica".

A més, Juana Dolores acusa Juliana Canet d'estar "desconnectada de la realitat" per ignorar els trastorns de la conducta alimentària i la manca de recursos sanitaris públics, i reitera així la crítica repetida contra la presentadora d'XL de Catalunya Ràdio per haver fet befa de les persones grasses.

Per tot això, censura la "mediocritat en nom de la llengua i del país" que —diu— representa Juliana Canet i exigeix "continguts digitals atractius, interessants, crítics" per davant del que fan les "catalanetes pijes sense dos dits de front".

D'on venim? Aquest dilluns s'ha viralitzat un vídeo de Juliana Canet on parla de famosos amb "energia de menjar cony", i diu que Ibai Llanos n'és un d'ells. Al seu costat hi ha Roger Carandell, amb qui treballa a Catalunya Ràdio, i que fa comentaris com que "li encanten" o que ho fa "de dos en dos". Aquestes són les frases de la influencer vallesana que han generat tanta polèmica:

  • "L'Ibai és el perfil de tio a qui la vida no l'ha tractat especialment bé, fins a un cert punt. Ara segurament està deixant de menjar tant cony".
  • "Però és un tipus de noi que ja es veu que és un friqui, un nen rata. Com que saben que ho tenen tot a perdre, s'entreguen molt a totes les facetes de la vida on senten que poden tenir algo".
  • "Si tenen una noia, es tornen bojos i mengen molt de cony per compensar-ho".

Per acabar: El vídeo, gravat als estudis de Catalunya Ràdio i republicat al perfil de Twitter d'Ibai Llanos, ja té més de 6,4 milions de reproduccions. Davant de la magnitud que ha agafat la polèmica, Juliana Canet ha demanat perdó i ha assegurat que el vídeo s'ha malinterpretat i que no diu res "sobre les persones grasses ni lletges".

Categoria: La Jungla