La Jungla
Xavier Graset, presentador del 'Més 324'
Foto: Xavier Graset, presentador del 'Més 324' | TV3
Televisió

Una convidada rebenta el 'Més 324' de Xavier Graset: "No insultis"

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 30 de maig de 2023. 19:30
Temps de lectura: 3 minuts
Xavier Graset, presentador del 'Més 324'
Foto: Xavier Graset, presentador del 'Més 324' | TV3

Situació força incòmoda aquest dilluns a la nit al programa Més 324 de Xavier Graset durant l'entrevista a Juana Dolores. L'artista hi havia d'anar a parlar del seu nou llibre, però ha acabat desbarrant de TV3 en directe per a sorpresa del presentador.

Què en sabem? L'endemà de les eleccions del 28-M, Juana Dolores havia de ser al programa per presentar el seu I si una nació desfilant per una catifa vermella. Una entrevista que ha aprofitat per carregar contra els resultats de les urnes i la cobertura —esbiaixada, segons l'escriptora— que n'ha fet TV3.

En detall: Tot ha començat quan Juana Dolores ha demanat "derrocar la catalanitat dels enemics de classe" i estendre la "catifa vermella del socialisme". Tot seguit, l'autora ha disparat a tort i a dret contra polítics i mitjans de comunicació, entre ells la televisió pública.

Què diu Juana Dolores?

  • "Jo estenc una catifa vermella a la classe treballadora i no als empresaris, com deia el puto vell d'en Trias, que aviam si li cau un meteorit al damunt i deixa de dir parides".
  • "Preneu partit, no pot ser que estigueu aquí, a la televisió pública del meu país, cobrant una pasta. Quant cobres tu? Cobres 3.000 euros?".
  • "Em sembla una vergonya, teniu una responsabilitat política si treballeu a la tele pública del meu país".
  • "Hi ha una cúpula de vells darrere de TV3. A veure si entren joves, perquè facin alguna cosa millor, però no la feu".
  • "Salteu-vos els controls, com ho estic fent jo ara. No m'expliqueu la vostra vida. Tu creus que m'importa el meu llibre, després de les eleccions d'ahir?".
  • "Després de l'anàlisi que feu els mitjans, després d'acusar a les classes treballadores de votar Vox... no vindré aquí a fer el pallasso".

A més, Graset ha demanat mesura a la seva convidada. "No insultis", li ha arribat a dir mentre ella continuava amb la seva carregada. Juana Dolores ha apuntat que l'entrevista havia de ser un altre dia però que TV3 va reagendar-la: "Us ha tocat perquè em vau canviar la data. Casualitats, Déu existeix i he vingut aquí a cagar-me en tot".

Per acabar: Abans de marxar, Juana Dolores ha explicat que estava enfadada per haver hagut de visitar "la televisió de la burgesia catalana" i ha atacat directament els treballadors de TV3 assenyalant la "ineptitud dels periodistes de la seva televisió pública". Unes acusacions a les quals ha respost Graset: "Si tot està cagat i pixat, què fem?". I ella hi ha tornat: "Doncs venir aquí a cagar-te en tot. Però vosaltres no podeu, perquè porteu corbata", ha apuntat finalment al presentador, que ho ha encaixat amb sarcasme.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3